Viorica Dăncilă invită jurnaliştii în Parlament, cu o oră înainte de dezbaterea lui Iohannis

Viorica Dăncilă invită jurnaliştii în Parlament, cu o oră înainte de dezbaterea lui Iohannis

Liderul PSD Viorica Dăncilă invită presa la o dezbatere, de la ora 18.00, în Parlament, înainte de evenimentul organizat de prezidenţiabilul PNL Klaus Iohannis.

Dezbaterea are loc înaintea evenimentului organizat de Klaus Iohannis, la Biblioteca Centrală Universitară, cu politologi, jurnalişti şi formatori de opinie. Liderul PSD a susţinut luni seară că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă şeful statului susţine că aceasta nu va fi primită. Evenimentul este programat pentru ora 19:00.

 
Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că discuţia dintre Klaus Iohannis şi invitaţi va dura în jur de două ore şi este organizată de PNL. Pe de altă parte, jurnaliştii acreditaţi pe instituţia prezidenţiale pot participa la eveniment, dar nu vor fi lăsaţi să pună întrebări.

În sală se vor afla şi studenţi, echipa de campanie a PNL şi consilieri prezidenţiali.

Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Şincai, sunt trei dintre jurnaliştii care au fost invitaţi să adreseze întrebări la discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis. La fel ca în cazul interlocutorilor, surse politice spun că lista de studenţi şi profesori prezenţi a fost aprobată în prealabil.

Etichete
Comenteaza