„«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, moţiune simplă pentru demiterea ministrului Finanţelor dezbătută azi în Camera Deputaţilor

„«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, moţiune simplă pentru demiterea ministrului Finanţelor dezbătută azi în Camera Deputaţilor
| Foto: mediafax-foto-andreea-alexandru

Social-democraţii îi reproşează lui Florin Cîţu că nu a luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri afectat de criza Covid-19. Camera Deputaţilor dezbate, astăzi, moţiunea simplă depusă de PSD prin care se propune demiterea lui Cîţu. PSD îl consideră pe ministrul liberal „mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19”.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Camera Deputaţilor dezbate, luni după-amiază, moţiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, pe care-l consideră incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie. 

Intitulată „«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, moţiunea simplă va fi dezbătută la ora 17.30 de Camera Deputaţilor.

”Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19, «Virusul Cîţu» a distrus aproape complet economia naţională! După aproape două luni de stare de urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie”, se arată în textul moţiunii depuse de PSD.

„Sondajele de opinie arată că 70% din populaţie consideră că România ar fi putut evita efectele negative din economie, produse de pandemia de coronavirus, dacă Ministerul Finanţelor ar fi luat din timp măsuri eficiente pentru sprijinirea agenţilor economici. Mai simplu spus, 70% dintre români consideră că ministrul Cîţu este un dezastru pentru economie! Ce blestem pe această ţară ca, în cele mai grele momente, economia ei să fie condusă de cel mai dezastruos ministru al Finanţelor din istoria României”, mai scriu social-democraţii în moţiunea simplă în care se propune demiterea ministrului Finanţelor.

Moţiunea este susţinută de 70 de parlamentari ai PSD şi va fi votată miercuri. USR a anunţat că nu va vota moţiunea simplă anti-Cîţu depusă de PSD, deşi admite că Guvernul Orban are o problemă la acest capitol, scrie Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza