Breaking news Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Cîțu. Barna, interimar la Sănătate

Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Cîțu. Barna, interimar la Sănătate

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu. Totodată, a fost revocată din funcția de secretar de stat și medicul Andreea Moldovan.

"Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi", a anunţat Florin Cîţu, miercuri, într-o informare a Guvernului.

Demiterea lui Vlad Voiculescu are loc după săptămâni de tensiune în coaliție, însă decizia premierului a venit la o zi după ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, care a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu.

Andreea Moldova declara ieri pentru Digi24 că nu a discutat personal cu premierul, dar că documentul a fost discutat și votat în Comitetul Tehnico-Științific, care e un comitet interministerial și în care se decid și hotărârile CNSU.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza