Vlad Voiculescu își recunoaște greșelile de la Ministerul Sănătății, însă nu ar refuza o revenire

Vlad Voiculescu își recunoaște greșelile de la Ministerul Sănătății, însă nu ar refuza o revenire
| Foto: digi24.ro

Vlad Voiculescu spune că a făcut şi greşeli în activitatea de la Ministerul Sănătăţii, una fiind aceea că l-a evaluat greşit pe premierul Florin Cîţu. 

Voiculescu a fost întrebat, vineri seara, la Digi24, dacă la în negocierile cu PNL, Dan Barna şi Dacian Cioloş ar trebui să ceară, pe lângă doleanţa ca Florin Cîţu să nu mai fie premier, şi ca Vlad Voiculescu să revină la Ministerul Sănătăţii.

Fostul ministru a încercat să evite răspunsul clar, spunând că persoana sa contează mai puţin, însă la insistenţele jurnalistului a spus: „este o opţiune pe care nu avem de ce să o excludem”.

Întrebat dacă ar accepta din nou funcţia de ministru al Sănătăţii, Voiculescu a răspuns că nu se fereşte de această responsabilitate, pe care şi-a asumat-o.

Întrebat ce a greşit în cele patru luni de mandat pentru ca să se ajungă la criză politică, Vlad Voiculescu a răspuns: „Cred că unele lucruri aş fi putut să le fac mai repede, mai bine. Cred că l-am evaluat greşit pe premierul României, nu mi-aş fi închiput vreodată că situaţia de acum ar putea să fie pricinuită de dumnealui în decurs de câteva zile. Sunt sigur că aş fi putut să comunic mai bine munca colegilor mei din Ministerul Sănătăţii”.

Comenteaza