Polițiștii clujeni au scos radarele pe DN1. Peste 20 de vitezomani, lăsați fără permis în doar câteva ore

Polițiștii clujeni au scos radarele pe DN1. Peste 20 de vitezomani, lăsați fără permis în doar câteva ore

Polițiștii au desfășurat, miercuri, o acțiune în scopul descurajării încălcării prevederilor legale și impunerii disciplinei în trafic pe două sectoare a DN1 din Cluj.

22 de permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză și a regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, în urma acțiunii desfășurate de către polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene în cursul zilei de ieri, în intervalul orar 10.00-17.00.

Acțiunea preventiv-reactivă derulată în scopul descurajării încălcării prevederilor legale și impunerii disciplinei participanților la traficul rutier s-a desfășurat pe DN1F – Baciu-Topa Mică, DN1C – Apahida-Bonțida, DN16  – Apahida-Cămărașu.

Polițiștii au constatat 27 de contravenții la regimul rutier, dintre care 21 pentru depășirea regimului legal de viteză și patru pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire.

Confoem polițiștilor, în cadrul acţiunilor de control au fost verificate mijloacele de transport persoane privind modul în care sunt respectate măsurile pentru prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid 19.

Comenteaza