"Polizei, tati, polizei auto". Continuarea unui "Gest impresionant la Cluj"

"Polizei, tati, polizei auto". Continuarea unui "Gest impresionant la Cluj"

Un echipaj de poliție din Cluj-Napoca a ajutat un bărbat din județul Bihor să ajungă de urgență la spital cu copilul său, care avea o problemă medicală.

Mesajul trimis în aceasta seară pe pagina noastră de facebook de Emanuil Iova.

"Bună seara. Chiar este de consemnat gestul.

Noi suntem cei care am beneficiat de amabilitatea acelui echipaj de politie.

Împreună cu fiul meu, ne întoarceam de la bunici, iar pe drum, înainte cu 25 de minute de Cluj, pe fondul unei viroze urâte, a unei posibile alergii, fiul nostru în vârstă de doi ani, a început sa respire tot mai greu. Fiind tot mai apatic, am sunat la serviciu 112, iar cei de acolo mi-au spus ca este mult mai eficient sa încerc sa ajung eu la UPU, decât sa trimită ei o ambulanța în fața noastră. Cat de repede am putut, am încercat sa ma strecor prin trafic, dar era destul de greu - fiind aglomerat.

În zona podului Nodul N, de la intrarea în Cluj, am văzut, în trafic un echipaj de politie, cu mașină Mercedes Vito. Fara sa stau pe gânduri, m-am gândit ca ei ma vor ajuta sa ajung cat mai repede la UPU. Echipajul, un domn și o doamna, tineri și foarte amabili, mi-au zis sa ii urmăresc și sa stau liniștit ca totul va fi în regula.

Cu multa ușurință, am ajuns la UPU, unde domnul și doamna polițist, au coborât, i-au luat geaca și jucăria copilului meu. Au insistat sa ne ajute și foarte amabili m-au dus în fața la camera de primiri urgențe. Acolo, au cerut sa fim tratați de urgență, au stat pana a venit un cadru medical, care ne-a preluat, iar pe urma au dispărut fără sa mai apuc sa le mulțumesc.

Pentru noi gestul lor a reprezentat mult, iar dacă ii voi mai vedea în trafic, mi-ar plăcea sa le mai fac semne, prietenoase de data aceasta și sa le dau o îmbrățișare în semn de recunoștință.

Datorita lor, a umanității de care au dat dovadă si mai apoi a statului de polițiști, a unui personal medical de la UPU Pediatrie I, foarte amabil, plin de profesionalism, fiul meu se simte foarte bine și nu mai are niciun fel de simtom. E o experiență pe care sigur nu o vom uita, mai ales după ce fiul meu, tot repeta :" polizei tati, polizei auto"!

Ştirea iniţială aici.

Comenteaza