Video Premierul a semnat un contract pentru Autostrada Transilvania

Premierul a semnat un contract pentru Autostrada Transilvania

Premierul Ludovic Orban a participat vineri la semnarea contractului de execuție pentru lotul Târgu-Mureș - Ungheni din Autostrada Transilvania (A3), câștigat de către constructorul Strabag.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) parafează în 29 mai contractul pentru execuția lotului Târgu-Mureș - Ungheni cu Strabag. Acest lot din A3 a fost unul dintre cele mai disputate proiecte de infrastructură rutieră, conform Economica.net.

Pentru atribuirea contractului, CNAIR a primit în total 12 oferte. CNAIR a lansat în 21 octombrie 2016 licitaţia pentru realizarea Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureş - Cluj - Oradea, lotul 1: Târgu-Mureş - Ungheni şi drum de legătură – relicitare.

Valoarea estimată a contractului este de 284 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Acesta prevede execuţia lucrărilor pentru următorul tronson de autostradă: Lot 1: Târgu-Mureş– Ungheni (4,5 km) + drum de legătură (4,7 km). A3 (numită Autostrada Transilvania pe porţiunea Braşov-Borş) face legătura dintre Bucureşti şi ieşirea spre Ungaria prin Borş.

Comenteaza