Premierul Nicolae Ciucă și-a programat o întâlnire cu sindicatele din Educaţie la ora 12:00. Lider sindicat: Noi nu avem nicio invitație

Premierul Nicolae Ciucă și-a programat o întâlnire cu sindicatele din Educaţie la ora 12:00. Lider sindicat: Noi nu avem nicio invitație

Guvernul a anunţat, marţi, de la ora 12.00, consultări ale premierului Nicolae Ciucă cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie. Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”, Marius Nistor, susține că nu știe de această întâlnire.

Guvernul a anunţat, marţi, de la ora 12.00, consultări ale premierului Nicolae Ciucă cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie. La ora 15.00, şeful Executivului va avea consultări cu reprezentanţii sindicatului SANITAS. Ambele consultări vor avea loc la Palatul Victoria, potrivit Executivului.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”, Marius Nistor, a declarat, pentru News.ro, că nu a fost invitat la noi consultări cu primul ministru Nicolae Ciucă. ”Am aflat şi noi din presă că pe agenda premierului e prinsă o consultare cu liderii sindicatelor din educaţie”, a precizat el.

”Nu ştim nimic. Am aflat şi noi din presă că pe agenda premierului e prinsă o consultare cu liderii sindicatelor din educaţie”, a declarat, marţi, Marius Nistor pentru News.ro. 
 
Întrebat dacă va merge la discuţii cu oficialii guvernamentali în situaţia în care va fi invitat la consultări, în ultimul moment, liderul Federaţiei ”Spiru Haret” a răspuns: ”Dacă colegii din Piaţa Victoriei îmi vor permite acest lucru, voi merge”. 

Sindicaliştii din Educaţie organizează marţi noi proteste, în țară și în Bucureşti. Sindicaliștii s-au adunat la ora 11:00 pentru mitingul din Piața Victoriei din Capitală, de unde vor merge în marș la Palatul Cotroceni.

La Cluj-Napoca, profesorii și personalul auxiliar din tot județul, alături de cadre didactice de la UBB Cluj, urmează să participe la un protest care se va desfășura în Piața Unirii, începând cu ora 12:00. 

Comenteaza