Primaria a semnat împreuna cu Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare europeană pentru creșa din cartierul Borhanci

A fost semnat contractul de finanțare europeană pentru creșa cu 100 de locuri (11 grupe) din cartierul Borhanci, în valoare de 18.207.852,39 lei fără T.V.A - finanțare asigurată prin P.N.R.R. Valoarea totală a investiției este estimată la 26.856.759,66 lei fără T.V.A. Urmează licitația pentru proiectarea și execuția proiectului.

Creșa are un regim de înălțime parter, cu înălțimea maximă de 5,2 m, iar suprafața construită este de 2.409 mp. Creșa este compartimentată astfel: 11 săli de dormit, 6 săli de joacă, 5 vestiare, 6 grupuri sanitare, 6 spații de depozitare, 4 holuri, o cameră personal auxiliar, o cameră portar, un vestiar personal, grup sanitar personal, birou administrație, sală multifuncțională, izolator, grup sanitar aparținători, depozit cărucioare, o sală filtru.

Viitorul Clujului îl pregătim acum, prin investiții în educație. În total, investim peste 37 mil. euro pentru Hub-ul Educațional din Borhanci care, pe lângă creșă, mai conține o grădiniță, școală și liceu, bazin de înot și alte facilități pentru a crește calitatea vieții cetățenilor din zonă.

Etichete
Comenteaza