Video Primarul Boc i-a mulțumit lui Ioan Ovidiu Sabău că a venit la „U” Cluj: „Are spiritul Universității în ADN”

Primarul Boc i-a mulțumit lui Ioan Ovidiu Sabău că a venit la „U” Cluj: „Are spiritul Universității în ADN”
| Foto: Facebook/Ovidiu Sabau

Fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău a fost prezentat oficial, marţi, ca director tehnic al echipei de fotbal Universitatea Cluj și îi va conduce pe "studenți" în a doua parte a sezonului. 

Eugen Neagoe a surprins înainte de Crăciun, când a bătut palma cu CS U Craiova și a anunțat clubul clujean că își dorește rezilierea. Gestul său a fost criticat dur de Emil Boc, care consideră că o astfel de abordare a fost lipsită de fair-play.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, din nou, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre fostul antrenor al Universității.

„Nu uităm ce s-a întâmplat și vom aplica cu strictețe prevederile legale. Din acest punct de vedere ne vom apăra până în dinți dreptul clubului de a obține compensațiile financiare în urma unui gest pe care l-am considerat intolerabil și de neacceptat pentru un oraș ca și Clujul. Nu este Clujul orașul în care să vii să-ți manifești o asemenea atitudine”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul din Cluj-Napoca.

Totodată, Boc a spus că a vorbit cu Ioan Ovidiu Sabău pe care l-a asigurat de tot sprijinul.

„L-am sunat și l-am felicitat pe Ioan Ovidiu Sabău. În primul rând i-am mulțumit că a acceptat o asemenea provocare într-un moment greu pentru U Cluj. Sunt convins că împreună cu spiritul Universității în ADN pe care îl are și în jurul căreia se poate crea ce-i mai bun să trecem peste această perioadă grea.

L-am asigurat de susținerea necondiționată a noastră în perioada în care urmează. Am spus și public că vom avea inclusiv o susținerea financiară mai mare anul acesta de la buget. Voi vedea exact când adoptăm bugetul, dar sigur va fi mai mare. Sunt convins că și ceilalți sponsori vor fi alături de Universitatea să rămânem în prima ligă”, a afirmat edilul Clujului.

Comenteaza