Primarul Floreștiului: Pregătim proiecte care să crească numărul de locuri în școală

Primarul Floreștiului: Pregătim proiecte care să crească numărul de locuri în școală

Primarul Bogdan Pivariu le-a transmis un mesaj copiilor, părinților și profesorilor cu ocazia începerii noului an școlar și i-a asigurat pe locuitorii din Florești, că administrația locală pregătește noi investiții în infrastructura școlară.

"Azi este prima zi de școală din anul școlar 2021-2022.
Pentru unii, este emoția primei zi de școală, pentru alții este bucuria de a se reîntâlni cu colegi și profesori. Amintirile și învățămintele pe care le acumulam în anii de școală ne ghidează pe tot parcursul vieții.

Educația este pur și simplu sufletul unei societăți care trece de la o generație la alta. Suntem cu toții datori sa ne implicăm în această misiune importantă de a oferi copiilor noștri o pasiune pentru învățare.

Și pentru că miza este mare, noi administrația publică, vă asigurăm pe voi părinți, copii și profesori că pregătim proiecte care să crească numărul de locuri în școală, să crească calitatea gradului de învățământ prin investiții în infrastructură și dotările școlare.

Anul trecut am avut parte de cea mai mare provocare a învățământului modern. Și, din păcate, încă nu am trecut peste această perioadă. Suntem obligați încă să luptăm împotriva acestui virus. Dar am nădejdea că împreună vom lăsa departe în trecut această etapă. Anul acesta, împreună cu directorii școlilor vom lua toate măsurile necesare pentru a garanta siguranța copiilor noștri. Avem în vedere distanțarea maxim posibilă, inclusiv prin amplasarea optimă a mobilierului școlar, stabilirea circuitelor funcționale, organizarea spațiilor de recreere și asigurarea materialelor de curățenie, igienă și dezinfecție.

Vă urez tuturor un an excelent, plin de reușite, vă asigur de implicarea noastră și aș vrea să închei prin a le spune copiilor următorul lucru: nu vă fie teamă să puneți întrebări. Nu vă fie teamă să cereți ajutor atunci când aveți nevoie de el. Să recunoști când nu știi ceva și să înveți ceva nou este o dovadă de curaj. Succes în noul an școlar!", a transmis primarul Bogdan Pivariu, la început de nou an școlar.

Comenteaza