Primarul Pivariu, după suplimentarea autobuzelor pe liniile M21 și M26: „Vă asigur că evoluția situației este monitorizată în permanență”

Primarul Pivariu, după suplimentarea autobuzelor pe liniile M21 și M26: „Vă asigur că evoluția situației este monitorizată în permanență”

CTP Cluj a decis să suplimenteze numărul autobuzelor care deservesc liniile M21 și M26 și să ajusteze orarul de circulație, începând de miercuri, 23 noiembrie 2022.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, le cere oamenilor să folosească mijloacele de transport în comun introduse suplimentar și dă asigurări că situația va fi monitorizată în continuare pentru a putea fi luate cele mai bune decizii.

Implementăm noi decizii în urma celor mai recente discuții avute cu reprezentanții CTP.

Astfel, începând de miercuri 23 noiembrie, în intervalul 05:55-6:20 se vor suplimenta autobuzele pe liniile M21 și M26, astfel va crește frecvența plecărilor din Cetatea Fetei, pentru a reduce timpii de deplasare.

În măsura posibilităților, apelați la mijloacele de transport introduse suplimentar din zonele: Primărie, Ferma, respectiv din Cetatea Fetei, până la ora 6:20.

Vă asigur că evoluția situației este monitorizată în permanență, și pe baza analizelor ce vor fi transmise de pe trasee, vom adapta și implementa noi măsuri, pentru a ajunge la cele mai potrivite soluții posibile”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza