Primul an fără Electric Castle. Pierd și localnicii, nu numai organizatorii

Primul an fără Electric Castle. Pierd și localnicii, nu numai organizatorii

Festivalul Electric Castle era ca o mană cerească pentru localitatea Bonţida.. Încă de la prima ediţie, din 2013, localnicii au început să câştige din cazări şi s-au dezvoltat.

Anul acesta doar ploaia mai poate să le amintească de festival. Evenimentul a fost anulat şi pentru prima dată în ultimii ani, casele şi curţile oamenilor nu se vor mai umple de tineri dornici de petrecere. Pierderile sunt uriaşe şi nu doar pentru organizatori. În Bonţida localnicii au cel mai mult de suferit. 

"Am avut şi peste 50 acum vreo doi ani. Am făcut o baie aici şi o baie în partea cealaltă pentru ei. Păcat pentru ei şi pentru noi că pierdem. Păi în jur la 10.000 de lei cam aşa", spune e o localnică afectată direct de anularea festivalului, citată de Mediafax

"O să fie pierderi foarte mari, dar o să recuperăm la anul. S-a ridicat mult, foarte mult localitatea", afirmă şi o altă ”gazdă” pentru sursa citată.

"Suntem trişti pentru că e o muncă foarte mare pe care o depunem în fiecare an. Urmează să anunţăm în curând line-up-ul pentru 2021.", a declarat Andi Vanca, director de comunicare Electric Castle.

Comenteaza