Probleme în Liga Florilor. COVID în echipa adversară Universității Cluj

Probleme în Liga Florilor. COVID în echipa adversară Universității Cluj
| Foto: facebook.com/FederatiadeHandbal

ACS Crișul Chișineu-Criș, oponenta “studentelor” din prima rundă dar și HC Zalău nu vor putea participa la turneul de la Ploiești, din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

Campionatul feminin de handbal se confruntă cu probleme serioase, din cauza coronavirusului. Două echipe au anunțat că nu vor putea participa la Ploiești, unde jocurile se desfășoară sub forma unui turenu, din cauza numărului mare de infectări.

ACS Crișul Chișneu-Criș și HC Zalău sunt cele două formații care au anunțat că nu vor putea participa la turneul din Sala “Olimpia”. Clubul din județul Arad este la nou-promovat în Liga Florilor, iar în prima rundă urma să joace chiar în compania Universității Cluj, în 15 octombrie.

Jocul a fost inițial anulat și se așteaptă o decizie din partea FRH în ceea ce privește soarta partidei.

Avem cinci jucătoare infectate cu coronavirus și nu avem avizul DSP Arad pentru a participa cu celelalte jucătoare. DSP nu poate să finalizeze ancheta epidemiologică în timp util.

Trebuie să facem teste cu 48 de ore înainte de joc, nu există timpul necesar. Și atunci nu are rost să riscăm o îmbolnăvire în masă. Și amenzi enorme din partea federației”, a declarat Florica Boldor, membru în Consiliul de Administrație al celor de la Crișul Chișineu-Criș, potrivit GSP.

Comenteaza