Update Foto Probleme pe Aeroportul din Cluj! Pasagerii unei curse internaționale au fost debarcați din avion / Care a fost motivul

Probleme pe Aeroportul din Cluj! Pasagerii unei curse internaționale au fost debarcați din avion / Care a fost motivul

Un avion al companiei Wizz Air, cu destinația Cluj-Napoca - Malaga, ar fi avut ceva probleme la inspecția exterioară, iar pasagerii au fost mutați într-o altă aeronavă.

Update: Sursele ZIUA de CLUJ au transmis că cea de-a doua aeronavă a companiei WizzAir în care au fost îmbarcaţi pasagerii din Cluj care călătoreau spre Malaga/Spania, a aterizat cu bine la destinaţie. 

Update: ZIUA de CLUJ l-a contactat pe Tudor Lupoaie, directorul Operațional al Aeroportului Cluj, pentru a afla mai multe detalii despre cele petrecute joi după amiază.

Noi nu știm exact ce s-a întâmplat. Este problema celor de la tehnic și a companiei aeriene. Știu doar că au schimbat aeronava, nu știu sigur din ce motiv. Au luat o aeronavă de rezervă, pentru că ei au mai multe bazate la noi. Din ce mi s-a comunicat de la dispecerat, întârzierea a fost de o oră și jumătate. Motivul a fost ceva tehnic, nu putem ști. Echipajul s-a urcat la bord, a verificat toate datele, echipamentele. Ei nu sunt obligați să ne comunice, doar spun că aeronava trebuie schimbată”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Tudor Lupoaie.

Știrea inițială: Potrivit unui pasager al cursei Cluj-Malaga, avionul ar fi trebuit să decoleze la ora 13:40. Pilotul aeronavei i-ar fi anunțat pe pasageri despre o scurgere la inpsecția exterioară a avionului. Pasagerii au fost debarcaţi şi readuşi la terminalul din aeroport, aşteptând momentul în care le era permisă îmbarcarea într-o altă aeronavă WizzAir. 

Probleme pe Aeroportul din Cluj! Pasagerii unei curse internaționale au fost debarcați din avion

Comenteaza