Program special de Paşte al magazinelor deschise din Iulius Mall din Cluj. Totul pentru sărbători, într-un singur loc

Program special de Paşte al magazinelor deschise din Iulius Mall din Cluj. Totul pentru sărbători, într-un singur loc

Anul acesta, sărbătorile de Paște sunt diferite, însă suntem mai uniți și mai apropiați! Mai mult ca oricând, le petrecem acasă, alături de cei dragi, chiar și de la distanță. Tradițiile nu se schimbă, așa că Iulius Mall Cluj continuă să-ți fie alături în pregătirile pentru Paște. Tot ce ai nevoie pentru curățenie, masa în familie, cadourile de la Urechilă și pauza de relaxare găsești într-un singur loc, la magazinele deschise în Iulius Mall Cluj.

Pe lista ta de cumpărături se află bunătăți tradiționale, cozonac, pască, preparate specifice, cadouri de la Iepuraș, produse de curățenie și articole pentru o casă primitoare? Le găsești pe toate în același loc, la Auchan. Până vineri inclusiv, 17 aprilie 2020, programul celui mai mare hypermarket din oraș rămâne între orele 08.00 și 21.00, iar sâmbătă va fi deschis de la ora 08.00 la ora 18.00. În continuare, pe lângă spațiul generos, care permite accesul fără timp de așteptare la intrare, evitarea aglomerației și păstrarea distanței minime între persoane, sunt implementate măsuri pentru siguranța clienților. Sunt dezinfectate frecvent toate cărucioarele, casele de marcat, benzile de produse, POS-urile, vitrinele și frigiderele, iar cumpărătorii au la dispoziție substanțe pentru dezinfectarea mâinilor. În plus, stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel încât clienții sunt încurajați să cumpere în mod responsabil.

Deliciile nu pot lipsi de pe masa de Paște, fie ea și virtuală, așa că le găsești la Bottega Italiana. Magazinul este deschis în intervalul 08.00 – 20.00 până vineri inclusiv, iar sâmbătă, de la ora 08.00 la ora 18.00. Dacă ai nevoie de medicamente, Elmafarm este deschisă între 08.00 și 21.00 până pe 17 aprilie, iar sâmbătă, de la 09.00 la 18.00. Prietenii necuvântători vor putea avea parte de răsfăț culinar și sesiuni prelungite de joacă după o vizită la Zoomania, care este deschis de la 10.00 la 19.00. Sâmbătă, pet shop-ul va funcționa în intervalul 09.00 – 18.00. Și magazinul Altex este deschis, în intervalul 10.00 – 20.00, pentru a asigura livrări la domiciliu, în timp ce sâmbătă, programul va fi 10.00 – 18.00.

Cu toții ne dorim să stăm alături de cei dragi de sărbători și să îi știm în siguranță! Astfel, duminică și luni, 19 și 20 aprilie, magazinele vor fi închise, pentru ca și cei care se află zilnic în spatele caselor de marcat sau ne oferă serviciile de care avem nevoie, mai ales în această perioadă dificilă, să petreacă Paștele în familie. De marți, 21 aprilie, se va reveni la programul provizoriu disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.  

Pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea demisol este fără plată. Când mergeți la cumpărături, vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție și să păstrați distanța minimă față de alte persoane. Acum este momentul să ne bucurăm de familie și să-i protejăm pe cei iubiți cât de bine putem.

Etichete
Comenteaza