Proiect pilot în Cluj! Cât costă și cum arată CASA ECOLOGICĂ, la construcția căruia s-au îmbinat tehnici tradiționale și moderne

Casă ecologică, situată la 15 minute de Cluj Napoca, finisată la cheie și mobilată, înscrisă în cartea funciară, disponibilă imediat. Este un proiect pilot la Cluj-Napoca. 

"Începând cu anul 2015 am proiectat și realizat, la Sălicea, o casă pilot, folosind tehnici ecologice și tradiționale - dorindu-ne să utilizăm materiale ecologice, fără compuși organici volatili și să obținem o rezistență și inerție termică sporite. Casa a fost finalizată în 2021, am urmărit-o cum se comportă pe parcursul unui an, am monitorizat consumurile și suntem mândri de rezultat. Acum e momentul ca proiectul nostru să-și găsească un utilizator care să se bucure de ea, pentru că nu-i așa, menirea caselor e să fie locuite.

Prin urmare: ”Casă ecologică, situată la 15 minute de Cluj Napoca, finisată la cheie și mobilată, înscrisă în cartea funciară, disponibilă imediat. Construcția este situată într-o zonă liniștită, la str. Independența, la 50m de SPA-ul Casa Dinainte și la 400 m de Centrul de Echitație Napoca Sport Horse. Construcția îmbină tehnici tradiționale și moderne de construire, izolarea termică deosebită, datorită pereților din fibre vegetale compactate, cu grosime de 60 de cm. Modul de construire a urmărit să elimine aproape în totalitate materialele ce conțin compuși organici volatili, nocivi sănătății. Tencuielile interioare și exterioare sunt pe bază de var și nisip, pardoselile sunt realizate din parchet triplu stratificat, tâmplăriile sunt realizate din lemn stratificat. Casa are încălzire în pardoseală cu pompă de căldură și șemineu, este racordată la rețeaua publică de apă, electricitate și fibră optică'', transmit arhitecții de la Trans Form. 

Dotări:
Șemineu
Sistem CCTV
WIFI – fibră optică
Barbeque
Terasă acoperită cu deck thermowood
Iluminat interior și exterior
Poartă automatizată, video interfon
Bucătărie, băi și terasă mobilate
Magazie exterioară inclusă în corpul clădiri
Suprafață utilă construcție: 141 mp
Suprafață teren: 1000 mp
Parter: bucătărie, living, hol, cameră tehnică, baie, două dormitoare
Mansardă: dormitor matrimonial și baie”
Preț: 435.000 euro+tva

Comenteaza