10 ani de Sport Play Systems

10 ani de Sport Play Systems
10 ani de Sport Play Systems
10 ani de Sport Play Systems

La sfârșitul anului 2013, apărea în mediul de afaceri din România compania Sport Play Systems, al cărei obiectiv principal era încă de la început îmbunătățirea calității vieții în cadrul comunităților din țara noastră, prin participarea activă la dezvoltarea urbană și rurală.

Astfel, prin produsele și serviciile oferite, Sport Play Systems urmărește de peste 10 ani să susțină instituțiile și business-urile locale în construirea și reabilitarea spațiilor de agrement și sport, realizând, în același timp, centre vibrante de socializare pentru oamenii din comunități.

Această misiune a fost împărtășită și de cei doi fondatori ai companiei, Mihai Balaș și Adrian Silagyi, pe baza ei urmărindu-se dezvoltarea companiei în ultimul deceniu. De la primul proiect implementat în anul 2013, business-ul a înregistrat o evoluție rapidă, ajungând la finalul anului 2023 la un număr de 300 de lucrări încheiate, în peste 20 de orașe ale țării. Printre ele se numără locuri de joacă precum Arsenal Park Orăștie, Orășelul Copiilor Brăila și Parcul Copilului Reșița, skatepark-uri cum ar fi Skatepark Faleza Dunării Brăila, Skatepark Obor și Skatepark Sfântu Gheorghe, bazele sportive „La Terenuri” și Gheorgheni din Cluj-Napoca, dar și complexuri sportive precum Complex Natație Otopeni.

Proiectele implementate respectă atât nevoile dezvoltatorilor locali cât și ale comunității, urmărind să pună în valoare tradițiile și particularitățile culturale regionale și să ofere cele mai bune cadre de interacțiune, relaxare și activitate pentru locuitorii orașelor. 

Aceste obiective sunt confirmate și din perspectiva lui Mihai Balaș, CEO Sport Play Systems: „Fie că vorbim de un loc de joacă, un parc skate, o zonă de crossfit, un loc de fitness, un bazin de înot sau o arenă sportivă, în proiectarea și realizarea lucrărilor urmărim mai mult decât simpla amenajare a unui spațiu. Bineînțeles, prima întrebare la care trebuie să răspundem este: Cum putem dezvolta acest proiect în cel mai eficient mod posibil, încadrându-ne în bugetul propus și în limitele de timp agreate?. Ulterior intervine și o considerație secundară, pe care o luăm întotdeauna în calcul, anume: Cum transformăm acest spațiu într-un loc care să pună în valoare cultura locală și să contribuie la creșterea comunității prin activități de joacă, relaxare și sport?. Doar când găsim răspunsul la ambele putem începe cu adevărat implementarea unui proiect.”

10 ani de Sport Play Systems

De-a lungul celor 10 ani de activitate, compania a găsit întotdeauna soluția la aceste două provocări datorită echipei ce deține o expertiză bogată, formată din profesioniști în domeniu, pasionați de munca lor. Mai mult, la succesul acesteia au contribuit și parteneriatele încheiate cu firme de încredere, atât din România cât și din străinătate. 

Sărbătorind un deceniu de existență, Sport Play Systems își propune să continue în aceste direcții, propunându-și să devină în următorii ani un lider al inovației și creativității în construcția de locuri de joacă, sport și agrement. Compania urmărește, astfel, să pună bazele unei lumi în care fiecare spațiu creat devine un centru de socializare și bunăstare. În acest sens, firma ținește spre atingerea mai multor obiective interne: dezvoltarea continuă a personalului, creșterea incluziunii și a accesibilității în proiectele dezvoltate, accelerarea integrării tehnologiei, a elementelor educaționale și interactive în lucrările implementate, precum și creșterea gradului de customizare în conformitate cu aspectele care definesc o comunitate.

Sport Play Systems este o companie cu capital românesc, înființată în 2013, care contribuie activ la dezvoltarea urbană și naturală, la nivel național, prin soluții complete de amenajare a zonelor de agrement, a celor dedicate sportului urban și a complexurilor sportive. Având în portofoliu peste 300 de proiecte, în mai mult de 20 de orașe ale țării, firma utilizează experiența în design personalizat, angajamentul față de siguranță și durabilitate, precum și dedicarea pentru satisfacția clienților în crearea spațiilor care depășesc obișnuitul, susținând sănătatea, învățarea și unitatea în comunitățile locale.

Comenteaza