P Al doilea weekend cu reduceri de până la 50%, „Bucurii pe loc” și #Fărăcomenziratate, la Iulius Mall Cluj!

Ai stat treaz toată noaptea să prinzi oferta cea mai bună, însă stocul s-a terminat în doar câteva minute și nu ai mai cumpărat nimic? Vino la Iulius Mall Cluj și sigur o sa fie #FaraComenziRatate! Continuăm maratonul de Black Friday, cu „Bucurii pe loc!” și oferte de până la 50%, la brandurile tale favorite! Consultă catalogul online și descoperă toate promoțiile!

Dacă nu ai apucat să îți achiziționezi piesele statement pentru sezonul rece, te așteptăm la Iulius Mall Cluj #FaraComenziRatate! Weekend-ul acesta aduce a doua sesiune cu reduceri de până la 50% de Black Friday. Catalogul online este actualizat în fiecare zi de joi, pentru ca tu să fii mereu la curent cu cele mai noi promoții din Iulius Mall Cluj.

Casele internaționale de modă au dat tonul, iar brandurile s-au conformat celor mai noi tendințe! Paltoane cu diferite croieli, geci din piele sau piele întoarsă, puloverele tricotate sau din cașmir, pantalonii din denim și trenciurile sunt piesele de bază care nu trebuie să îți lipsească din garderobă pentru o iarnă stylish. Lee Cooper, U.S. Polo Assn., Kenvelo, Timeout, Orsay și Bigotti te așteaptă în Iulius Mall Cluj cu reduceri de până la 50% la colecțiile de sezon și nu numai!

Pe lângă un outfit perfect, ai nevoie și de o pereche de încălțăminte trendy. Il Passo, Buzz, Ecco și Benvenuti s-au pregătit cu oferte de până la 70% la cizme înalte, bocanci, botine, dar și modele metalizate și western. Nu este ușor sa te menții fit în sezonul rece, însă Sport Vision și Under Armour vin în ajutorul tău cu promoții de până la 40%. Intră pe site-ul Iulius Mall Cluj și vezi ofertele magazinelor!

Sezonul acesta strălucirea este un alt must have, iar Sabrini, Teilor și Sokolov au redus prețurile cu până la 40% la bijuterii, ceasuri și inele de logodnă. Obține un look glamorous, cu produsele de skincare reduse cu până la 50% de la Gerovital și Mac, Marionnaud sau Nala.

Dacă vrei să îți decorezi casa pentru sărbători sau să adopți un stil nou de design interior, locațiile de profil din Iulius Mall au reduceri de până la 50%. Cei mici sunt așteptați la Coccodrillo și Prinky & You, unde articolele sunt la promoții de până la 50%. Consultă catalogul online și vezi ce branduri participă în campania de Black Friday!

#Faracomenziratate în al doilea weekend de Black Friday și cu „Bucurii pe loc!”, la Iulius Mall Cluj!

 

Etichete
Comenteaza