Video Foto Arta vestimentației masculine a ajuns la Cluj-Napoca, prin magazinul de costume bărbătești al brandului TORRES Cerimonia

Cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniu, TORRES Cerimonia a ajuns și în inima Clujului. Așadar, domnii găsesc în magazinul din Piața Avram Iancu colecții unice și exclusiviste de costume pentru bărbați cu stil, sacouri, cămăși, pantaloni, pantofi și accesorii în pas cu moda, ținute office, casual, business și de ceremonie.

Inaugurarea magazinului a fost marcată joi, 12 mai 2022, printr-o gală vestimentară, care a inclus atât o prezentare de modă, cât și prezența la eveniment a cunoscutului actor și prezentator TV Cosmin Seleși și a fostul fotbalist Ionuț Rada, promotori ai unui stil vestimentar diferit și clar definit, bărbați ce caută excelența în ținute impecabile. 

„Magazinul TORRES Cerimonia este despre stilul masculin ce caută excelența în ținute impecabile, din pasiune pentru costume accesorizate și personalizate cu rafinament și eleganță – costume ready to wear și made to measure.  Este un magazin al ținutelor rafinate, dar accesibile oricui dorește să iasă din tipare. Este un loc al eleganței și calității accesibile.

De peste 20 de ani ajutăm bărbații cu bun-gust să își aleagă ținuta casual, office sau pentru un eveniment special, cu sfaturi vestimentare utile, de la cum se alege costumul potrivit la cum se poartă, în funcție de context, iar Torres este vârful de lance.

De la consultanță vestimentară specializată, oferită pentru diversitatea de costume bărbătești, sacouri, cămăși, pantaloni, încălțăminte și toate accesoriile de care aveți nevoie într-un singur loc, până la ajustarea gratuită a costumului la croitor – pe stilul și linia corpului dumneavoastră, toate se regăsesc la Torres. Pentru evenimente speciale (absolvire, nuntă, botez) vă recomandăm costumele de ceremonie, pentru seară – elegante, pentru ținuta office și de afaceri – costumele business în linii clasice, iar pentru ținuta de zi cu zi – casual.

Vă invităm în noul magazin TORRES Cerimonia deschis în Cluj-Napoca – specializat pe costume bărbătești, într-un spațiu amenajat pentru o experiență stilistică completă și de bun gust", a declarat Simi Creța, antreprenorul care a deschis magazinul Torres Cerimonia în Cluj-Napoca

Aveți un eveniment special?

Dacă sunteți absolvent sau mire în 2022 și căutați magazin costume bărbați în Cluj-Napoca – pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră, vă așteptăm la TORRES Cerimonia, într-o clădire istorică din centrul Clujului, în Piața Avram Iancu, nr. 7. Consultanții Torres vă vor recomanda costumele ideale, retușate după preferințele și nevoile dumneavoastră.

 Alege Torres, alege să fii ieșit din tipare!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza