P Bucuria shoppingului rămâne aceeași! Program special de Crăciun și de Revelion al magazinelor și restaurantelor din Iulius Mall Cluj

Bucuria shoppingului rămâne aceeași! Program special de Crăciun și de Revelion al magazinelor și restaurantelor din Iulius Mall Cluj

De sărbători, Iulius Mall Cluj vine cu un program adaptat. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și nu reușești să termini cumpărăturile la timp, poți vizita magazinele și în Ajun, iar pregătirile pentru Revelion le poți face tot la Iulius Mall.

Atmosfera de poveste, kilometri de ghirlande strălucitoare, mii de globulețe colorate, sute de premii și experiențe inedite sunt ingredientele necesare pentru un Crăciun magic și le găsești pe toate la Iulius Mall Cluj. Tot de aici poți alege și cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi și bunătăți pentru masa de sărbători. Însă, dacă pe 24 decembrie 2020 încă mai faci cumpărături, magazinele sunt deschise între orele 10.00 - 18.00, iar hipermarketul Auchan funcționează în intervalul orar 07.00 – 18.00. În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, cu toții ne bucurăm de clipe frumoase în familie, iar magazinele din Iulius Mall Cluj și hipermarketul Auchan vor fi închise. De pe 26 până pe 30 decembrie, se dă startul la shopping și relaxare între orele 10.00 - 21.00, inclusiv pentru hipermarketul Auchan.  

Finalul de an implică și pregătirile pentru noaptea de Revelion, care pot fi făcute și în ultima zi din 2020, la Iulius Mall Cluj, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Tot pe 31 decembrie, hipermarketul Auchan va fi deschis între orele 07.00 – 18.00. Magazinele vor fi închise în prima zi din 2021. Începând cu 2 ianuarie, toate locațiile revin la programul obișnuit din această perioadă: 10.00 - 21.00, dar hipermarketul Auchan va reveni la orarul 07.00 – 21.00 de pe 3 ianuarie.

De asemenea, dacă îți dorești să te bucuri de atmosfera festivă de pe terasele cafenelelor și restaurantelor de la Iulius Mall Cluj, trebuie să știi că și acestea au un program special. Mai multe detalii pe pagina de facebook Iulius Mall Cluj Napoca și pe www.iuliusmall.com/cluj/!  

În continuare, până pe 23 decembrie, dacă faci două achiziții de minimum 150 de lei fiecare, din două magazine diferite din Iulius Mall Cluj, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu vouchere de cumpărături.

Iulius Mall Cluj are grijă ca bucuria Crăciunului să rămână aceeași și anul acesta!

Etichete
Comenteaza