Compania netiTworks aniversează 25 de ani de activitate pe piața de servicii și infrastructură IT

Compania netiTworks aniversează 25 de ani de activitate pe piața de servicii și infrastructură IT

Compania clujeană netiTworks, înființată în 1997 sub numele de Elektroweigl, marchează anul acesta un moment important din existența sa pe piața de servicii și infrastructură IT: 25 de ani de activitate.

Operând în segmentul IT, netiTworks asigură soluții variate și complete de externalizare, infrastructură, securitate și mentenanță. Ea se adresează business-urilor care își doresc adaptarea infrastructurii lor IT la standardele actuale de calitate și performanță. Procesul de colaborare începe cu o analiză a nevoilor, iar implementarea ulterioară are loc în timp util și la un preț competitiv. Totodată, netiTworks oferă suport IT și expertiză tehnică pe tot parcursul colaborării. 

Odată cu intensificarea fenomenului de digitalizare și cu necesitatea adoptării cât mai rapide a noilor tehnologii, externalizarea IT a devenit o practică din ce în ce mai populară. Pentru a-și garanta succesul și evoluția, fiecare business trebuie să-și asigure în prezent o infrastructură IT eficientă, sigură și stabilă. Astfel, outsourcing-ul serviciilor IT aduce numeroase beneficii, printre care se regăsesc îmbunătățirea securității cibernetice și a datelor, creșterea semnificativă a productivității și reducerea substanțială a costurilor de funcționare a afacerii.

Din anul 1997 până în prezent, netiTworks a încheiat cu succes pentru 900 de colaborări cu companii din diverse segmente. Mai mult, experiența vastă și parteneriatele cu numeroși vendori importanți din industrie garantează eficiența și fiabilitatea soluțiilor software și hardware oferite de companie, acestea fiind personalizate și aliniate la standardele actuale din piață.

În 3 noiembrie 2022, netiTworks a sărbătorit succesul de 25 de ani al companiei printr-un eveniment de aniversare la care au participat membrii echipei, precum și numeroși parteneri și colaboratori. NetiTworks a dorit să-și exprime recunoștința pentru toate firmele care au contribuit la evoluția lor, oferind un context prielnic pentru socializare și networking. 

Printre invitați s-au numărat reprezentanți ai unor companii recunoscute în industrie, precum Dell Technologies, Fujitsu, Fortinet, Bitdefender, Eaton, IBM, Alef, Microsoft, Cisco și NetApp. Seara a constat în sesiunea de Welcome, urmată de prezentările realizate de directorul executiv al companiei, Ionuț Olar, dar și de cele ale partenerilor. Astfel, au vorbit Gabriel Pavel din partea Fujitsu România, Aurelia Năstase (ALEF Distribution RO), Dan Ceapa (Dell), Anca Modreanu (Fortinet), Cătălin Crivineanu (Eaton), Călin Vlad (Bitdefender) și Claudia Raiciu (IBM). 

Istoria NetiTworks nu se încheie însă aici, compania având numeroase planuri de viitor, printre care se numără creșterea relevanței pe piața de profil și desfășurarea a cât mai multor proiecte de succes. NetITworks se bazează pe valori precum flexibilitatea, eficiența operațională și prețul competitiv, asigurând totodată productivitatea experienței clientului în interacțiunea cu firma și acoperirea de la A la Z a nevoilor IT ale afacerii.

Etichete
Comenteaza