Foto Concepte în premieră la Douglas, noua locație din Iulius Mall Cluj

Recent, Douglas, cel mai important retailer european din industria de cosmetice premium, a deschis un nou magazin în Iulius Mall Cluj. Continuă cumpărăturile de Crăciun în noua locație, de unde poți achiziționa pentru cei dragi darurile pe care le merită.

Aflat la parterul Iulius Mall Cluj, Douglas aduce concepte în premieră în regiune, noi branduri așteptate de clienți, dar și reduceri, pentru ca tu să oferi cele mai neașteptate cadouri. Pentru prima oară în România, cea mai nouă versiune a conceptului de skin care a fost implementată în locația Douglas din Iulius Mall Cluj. Noul concept integrează, în plus față de portofoliul obișnuit al brandurilor de lux, și produse de îngrijire esențiale, game K-Beauty, produse din ingrediente naturale și articole pentru răsfățul personal. Surprinde-i pe cei dragi, de sărbători, cu produse în premieră!

Totodată, în magazinul recent inaugurat în Iulius Mall Cluj a fost integrat și noul concept lansat de Douglas – Ro Brands –, prin care se susțin brandurile românești de cosmetice. Astfel, pe rafturi vei găsi și produse de la: Apiterra, Deplin, Iehan, Nuca, NN Cosmetics, Skin Novel, dar și alte branduri autohtone.

Douglas propune o gamă variată de parfumuri de nișă: Xerjoff, The Merchant of Venice, TOCCA, Zarkoperfume, Le Couvent Maison de Parfum, Tom Daxon. Cele mai căutate produse de îngrijire și machiaj se regăsesc în paleta diversificată de care dispune noua locație – Florence by Mills, Mario Bădescu, Ecooking, Foreo, Filorga , Eisenberg Paris, Missha, IT Cosmetics, Illamasqua și multe altele. De asemenea, în magazin vei descoperi și o colecție amplă de seturi de îngrijire, machiaj și parfumuri în ediție limitată, în ambalaje festive.

Douglas este cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice, cu o tradiție de peste 100 de ani în domeniu, fiind totodată partenerul oficial al brandurilor de lux din întreaga lume. În portofoliul IULIUS, Douglas mai are câte o locație în Palas Iași, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Suceava.

Etichete
Comenteaza