Cum să îţi alegi numerele pe care să le pui la loto (18+)

Cum să îţi alegi numerele pe care să le pui la loto (18+)
ales numere loto

Fără îndoială că jocul de loto este cel mai popular joc ce atrage în continuare o mulţime de fani. Să obţii milioane cu o sumă modică, este visul oricărui jucător, însă lucrurile nu sunt aşa de simple cum par.

Este nevoie de noroc dar şi de câteva strategii care să te apropie de câştigul dorit. Despre astfel de sfaturi vom discuta în rândurile următoare, deci citeşte-le cu atenţie.

Studiază statisticile
Odată ce ai accesat un bonus de bun venit casino cu depunere, înseamnă că eşti clientul unui cazino şi că oferta acestuia este una pe placul tău. În multitudinea de opţiuni pe care platforma le oferă, se va regăsi fără îndoială şi jocul de loto. Acesta este la rândul lui disponibil în o mulţime de variante, însă principiul de joc rămâne acelaşi. Dintr-o urnă electronică se vor extrage un număr finit de bile, fiecare inscripţionată cu un anumit număr.

Dacă numerele extrase se vor găsi pe biletul tău de jucător, atunci ai câştigat potul pus în joc. Ca să îţi apropii această şansă este însă nevoie să ai acces la statisticile care îţi arată ce numere sunt cel mai des extrase. Pentru că loteria în general atrage o mulţime de fani, aceste date sunt extrem de bine primite.

Deşi acest joc este unul eminamente de noroc, o statistică corectă te poate ajuta să intuieşti numerele următoare. Ceea ce nu trebuie uitat este faptul că totul se rezumă la noroc, iar dacă eşti prieten cu acesta poţi avea o surpriză memorabilă la jocul de loto.

Foloseşte numerologia
Dacă eşti fan horoscop şi nu îţi poţi începe ziua fără să ştii ce îţi prevăd astrele, numerologia te poate ajuta să obţii câştigul sperat la loto. Numerologia este o ştiinţă care studiază numerele şi le transpune ulterior în cuvinte sau idei, deci te poate ajuta în acest demers. Poţi afla de la un numerolog care sunt numerele care te caracterizează şi le poţi folosi ulterior la joc.

Sunt anumite calcule matematice care se fac ţinând cont de mai multe date personale. Este necesară cunoaşterea datei de naştere, care dă cele mai multe informaţii despre numerele care îţi pot influenţa destinul. Din fericire, trăim într-o eră informatizată, unde accesul la informaţie se face cu doar un singur click. Ai în acest fel acces la site-uri de profil unde poţi cere sfatul unui numerolog sau pur şi simplu îţi iei aceste informaţii din postările zilnice pe care aceştia le fac.

Dacă totuşi nici această idee nu te consolează, poţi apela chiar la persoana ta pentru a face aceste calcule. Modalitatea de calcul este disponibilă tuturor, ai nevoie doar de câteva cunoştinţe de aritmetică simplă şi vei afla de unul singur ceea ce te interesează.

Numerele norocoase
Cu siguranţă că orice jucător are câteva tabieturi înainte de a iniţia un joc de noroc. Acestea sunt similare sportivilor, care înainte de demararea competiţiei fac câteva gesturi personale caracteristice. Jucătorii apelează la ciocănitul în lemn, îşi încrucişează degetele sau fac orice gest care le aduce încredere în ei.

Pentru un jucător la loto, aceste gesturi se traduc în punerea pe bilet a numerelor pe care acesta le consideră norocoase. Este imposibil, dacă eşti un jucător pasionat de loto, să nu ai câteva numere favorite pe care să le pui constant pe un bilet de loto.

Aceste numere sunt de obicei data ta de naştere sau a membrilor de familie, ori se raportează la evenimente speciale din viaţa ta. Acestea pot să fie data căsătoriei, ziua în care s-a născut primul copil sau data la care ai obţinut primul job. Doar imaginaţia este pragul aici, aşa că poţi alege orice număr pe care îl consideri norocos şi care are legătură cu asemenea momente speciale din viaţa ta. Cu siguranţă că nu este soluţia care să îţi aducă câştigul dorit, dar rămâne în continuare cea mai populară metodă de a plasa numere pe un bilet de loto.

Alege la întâmplare
Numerele norocoase nu dau randamentul scontat? Nici o problemă, alege să joci la întâmplare. Până la urmă jocul de loto implică hazard cât cuprinde, deci de ce să nu îl provoci puţin. Nu trebuie să te legi la ochi pentru a bifa numere pe un bilet de loto, alege doar să nu te uiţi la bilet şi demarează această acţiune.

Punctează numerele aleatorii pe biletul de joc şi plasează-l cât mai repede posibil. Dacă nu vrei să te implici, atunci mai ai la îndemână o soluţie, alege o variantă de tip Quick Pick, ceea ce înseamnă că sistemul va alege pentru tine. Până la urmă este vorba despre noroc şi cine ştie, poate acesta se hotărăşte să aleagă chiar numerele norocoase care vor ieşi la extragere.

Concluzie
Există o ştiinţă în a alege numerele de loto pe care le treci pe un bilet? Cu siguranţă că nu, însă nu strică să mai apelezi din când în când şi la ştiinţe precum numerologia sau să te bazezi pe numerele tale norocoase. Pune deci numerele preferate pe un bilet de loto şi bucură-te de magia pe care jocul de loto nu şi-a pierdut-o niciodată!

Comenteaza