P „Don’t worry darling” și „Punguța cu doi bani” se văd în această săptămână în Iulius Parc

„Don’t worry darling” și „Punguța cu doi bani” se văd în această săptămână în Iulius Parc

Pasionaţii de filme au oportunitatea de a petrece timpul în afara sălii de cinema și în această săptămână.

La „Movie Nights” rulează thrillerul psihologic „Don’t worry darling” a cărui poveste este plasată într-o comunitate experimentală utopică din anii ’50, iar Florence Pugh și îndrăgitul Harry Styles te vor ține în suspans cu povestea lor de viață din paradis. Tot în Iulius Parc, poți redescoperi aventura cocoșului curajos în căutarea punguței cu doi bani și poți retrăi minunatele momente din copilărie alături de cei mici și de actorii teatrului de păpuși AnimaArt. Intrarea la evenimente este liberă.

De spectacol, te poți bucura joi, de la ora 18.00, când actorii de la AnimaArt te așteaptă cu teatru de păpuși după una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei – „Punguța cu doi bani”. Spectatorii mari și mici vor fi introduși într-un univers cu alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă și, bineînțeles, un cocoș terbil de năstrușnic. Va fi o după-amiază pe cinste.

 Vineri, 25 august ne dăm „întâlnire” în Iulius Parc, la „Movie Nights”, cu Alice (Florence Pugh) și Jack (Harry Styles) la „Don’t worry darling”. Ei sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale ce găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Acțiunea are loc în anii 1950, iar în timp ce soții își petrec fiecare zi în sediul Victory Project, lucrând la „dezvoltarea materialelor progresive”, soțiile lor își pot petrece timpul bucurându-se de frumusețea, luxul și desfrânarea comunității lor. Viața este perfectă, însă la un moment dat încep întrebările despre ce se întâmplă în exact în Victory și de ce. Hai să aflăm începând cu ora 21.00. Intrarea este liberă, iar evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj împreună cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Atât programul la film, cât și cel la teatrul de păpuși poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, dar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Te așteaptă o săptămână de „filme” în Iulius Parc!

Etichete
Comenteaza