P „DUNE” aduce universul science fiction, la Movie Nights, în Iulius Mall Cluj

Iulius Parc devine, în fiecare vineri seară, locul de întâlnire al cinefililor, iar data de 22 iulie 2022 este dedicată iubitorilor de science fiction. Așa că, dacă îți place aventura, pornește la drum către Movie Nights pentru a lua parte la povestea lui Paul Atreides din Dune, tânărul în mâinile căruia stă destinul poporului său. Și dacă tot ești pus pe explorat, descoperă și reducerile de până la 70% din Iulius Mall Cluj și achiziționează tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis. 

Încă o vară plină de aventuri, apusuri și zâmbete ne așteaptă să ne încărcăm cu multă energie și să strângem povești, iar Movie Nights este locul ideal pentru a-ți crea amintiri dragi. Vineri, 22 iulie, de la ora 21.30, pe marele ecran din Iulius Parc va rula o poveste unică și spectaculoasă, care te va fascina – Dune. Cu o distribuție plină de „stele”, care îi include pe Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Dave Bautista și Zendaya, Dune este un film științifico-fantastic epic ce se concentrează pe lupta pentru o resursă rară într-o societate feudală interstelară. Vino și tu să (re)vezi călătoria mitică și emoționantă ce a fost transpusă într-o peliculă premiată cu 6 premii Oscar, Globul de Aur pentru cea mai bună coloană sonoră și care a avut și 10 nominalizări BAFTA!

Participarea la Movie Nights este gratuită. Powered by Cognizant Softvision, în parteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Înainte de film, fă o vizită și în Iulius Mall Cluj și pătrunde în labirintul etichetelor roșii afișate de brandurile tale favorite. Consultă catalogul Summer Sale și bucură-te de haine spectaculoase, accesorii deosebite sau cosmetice de voiaj care încap perfect în valiza ta de călătorie, toate la prețuri reduse cu până la 70%.

 
 Simte magia verii la Iulius Mall Cluj!

Etichete
Comenteaza