Elite Beton: compania care pune baza construcțiilor din Cluj de 20 ani

Elite Beton: compania care pune baza construcțiilor din Cluj de 20 ani

În ultimii ani, lucrările de construcții au evoluat rapid la nivel regional, fie că vorbim de proiecte rezidențiale, industriale sau de infrastructură. În acest context, nevoia de materiale se simte tot mai tare în această piață, iar cererile de calitate, livrare rapidă și corectitudine la nivel de preț au devenit tot mai stricte.

Elite Beton se angajează să respecte toate aceste cerințe bazându-se pe experiența lor de peste 18 ani, utilajele moderne deținute și colaborarea strânsă cu fiecare client. De la construcții de case, până la ansambluri rezidențiale și proiecte de infrastructură, compania produce și livrează la timp necesarul de beton pentru finalizarea cu succes a fiecărei lucrări.

Serviciile principale ale companiei sunt producția, transportul și pomparea betonului, iar misiunea lor este aceea de a livra clienților produse de calitate, durabile și personalizate în funcție de nevoile proiectelor.  Compania își îndreaptă atenția către cele două elemente pe care le consideră esențiale: producția betonului prin intermediul unor procese realizate la nivel înalt, aliniate la standardele la zi ale industriei, precum și respectarea cerințelor clientului pe toată perioada colaborării în vederea garantării succesului acesteia.

Vlad Mureșan, fondatorul Elite Beton, explică în detaliu modelul de business al companiei: „Deși operăm într-un segment în care produsul fizic contează cel mai mult, noi am realizat cât de importantă este comunicarea eficientă cu partenerii noștri. Pentru a duce la bun sfârșit proiectele clienților, alocăm timp cunoașterii acestora și a nevoilor individuale. În continuare, pe baza expertizei deținute de echipa noastră, venim cu soluția personalizată, calculată corect și planificată responsabil. Ne place să spunem că în spatele construcțiilor reușite stă, de fapt, construirea unei relații de succes cu clienții noștri. Pentru o lucrare solidă este nevoie de un parteneriat solid.”

În ceea ce privește asigurarea necesarului de beton direct la locul șantierului, unul dintre avantajele firmei este deținerea a două stații mobile de fabricare a betonului: „Varietatea proiectelor desfășurate, de la case rezidențiale și până la lucrări de infrastructură, este datorată în principal celor două stații mobile. În primul rând vorbim de Frumecar, cu o capacitate de producție de 40mc/h, la care se adaugă Swing Stetter cu o producție de 100 mc/h.”, adaugă Vlad Mureșan. 

În portofoliul companiei se află multiple proiecte rezidențiale individuale, hale industriale, ansambluri imobiliare și lucrări de infrastructură. Pentru următorii ani, compania își propune să își dezvolte numărul de proiecte în regiunea Transilvaniei, în cadrul cărora dezvoltatorii să aibă parte de profesionalismul și de calitatea Elite Beton.

Fiind înființată în 2005 și având la bază capital 100% românesc, Elite Beton s-a remarcat repede ca una dintre cele mai importante companii din industria producției de beton la nivel regional, livrând produse de calitate pentru o varietate de aplicații. La baza desfășurării activității lor stau valori precum integritatea față de client, respectarea calității și rapiditatea soluționării lucrărilor. Alege să construiești durabil cu Elite Beton și contactează echipa de specialiști pentru a găsi soluția potrivită pentru proiectul tău.

Etichete
Comenteaza