P Iepurașul de Paște și prietenii lui au pregătit surprize pentru toți copiii, la Iulius Mall Cluj!

Iepurașul de Paște și prietenii lui au pregătit surprize pentru toți copiii, la Iulius Mall Cluj!

După Crăciun și ziua de naștere, Paștele este de departe cel mai așteptat moment de către copii, pentru că este un bun prilej de a primi cadouri.

Anul acesta, darurile vin de la Iulius Mall Cluj, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2021, dacă cei mici participă la Misiunea Iepurașului și îl ajută să găsească cheia de la depozitul cu jucării. În această aventură, copiii vor fi însoțiți de ariciul Ari, veverița Vivi, căprioara Caty și ursul Costel, iar „escapada" se va termina cu multă distracție, ouă Kinder și trei premii ce constau în seturi LEGO.

Venirea Paștelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roșii ciocnite alături de cei dragi și atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuși, cei mai nerăbdători sunt copiii, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le aduce Iepurașul de Paște. Doar că în acest an Iepurașul este într-o încurcătură, pentru că și-a pierdut cheia de la depozitul de jucării... problemă ce poate fi rezolvată dacă vii în Iulius Mall Cluj alături de cel mic, care poate participa la Misiunea Iepurașului.

Astfel, în perioada 27 – 30 aprilie 2021, între orele 12.00 – 18.00, și pe 1 mai 2021, în intervalul orar 10.00 - 14.00, mergi în zona Zara și caută casa Iepurașului, înscrie-l pe cel mic și porniți în misiunea contracronometru. Câte unul dintre cei 4 prieteni ai Iepurașului: ariciul Ari, veverița Vivi, căprioara Caty și ursul Costel vă vor aștepta în puncte cheie din Iulius Mall, iar voi va trebui să îi găsiți, să scanați codul QR al fiecărei figurine cu telefonul și să ajungeți înapoi la zona de Start. Aici, toți copiii vor fi premiați cu câte un ou Kinder, iar părinții pot verifica pe www.misiuneaiepurasului.ro locul ocupat în clasament, în funcție de timpul obținut pe parcurs. La final, primii 3 copii care au obținut cel mai bun timp vor fi premiați cu câte un set LEGO pentru a-și putea construi propria lume fantastică.

Răspunde și tu la provocarea Iepurașului și hai la Iulius Mall Cluj să te distrezi și să câștigi premii!

 

Comenteaza