Înscrie compania locală favorită în programul Made in Romania al Bursei de Valori București

Înscrie compania locală favorită în programul Made in Romania al Bursei de Valori București

Made in Romania este programul fanion al Bursei de Valori București pentru dezvoltarea și promovarea mediului antreprenorial românesc. Prin Made in Romania se urmărește construirea unui ecosistem al cărui nucleu este bursa româneasca, un cadru în care antreprenorii locali au ocazia de a-și promova afacerile și de a lua contact cu furnizorii de capital activi pe piața locală, utilizând o platformă tehnologică modernă. 

În cele 4 ediții ale programului, peste 900 de companii care își scriu cu mândrie povestea în economia României s-au înscris în proiect, unele dintre acestea având chiar perspective pentru a deveni adevărați campioni regionali și chiar globali, în timp ce altele sunt jucători importanți în economia locală sau națională.

Ce trebuie să știi despre Made in Romania

Ediția din 2022 a programului Made in România își propune să identifice viitoarele motoare ale economiei românești și să le ajute să-și ducă afacerile la nivelul următor, prin îmbunătățirea transparenței, vizibilității și, cel mai important, prezentându-le o imagine mai amplă asupra diversității de finanțare. În completarea programului a fost creată Platforma Made in Romania (www.investingromania.com), care facilitează accesul antreprenorilor la capitalul necesar dezvoltării și creșterii ulterioare, prin punerea în contact cu majoritatea alternativelor de finanțare. Aceștia pot alege dintre peste 30 de alternative de finanțare în funcție de nivelul de dezvoltare și planul pe care îl au pentru creșterea companiei.

Made in Romania se derulează pe parcursul a 12 luni și este structurat în 4 etape importante. În prima etapă ( 29 martie – 31 mai) se desfășoară nominalizarea companiilor, urmată de perioada 1- 30 iunie, în care vor fi selectate cele 50 de companii semifinaliste. Pe tot parcursul lunii iulie, publicul va putea vota compania pe care o susține. Primele 3 cele mai votate companii vor fi primele finaliste ale ediției pentru ca mai apoi,  în 2 august să aibă loc întâlnirea Juriului pentru selectarea celorlalte 12 finaliste. 

În luna septembrie va avea loc Gala de premiere a companiilor finaliste, iar în perioada octombrie – noiembrie se vor susține workshop-uri în cadrul programului de mentorat Made in Romania, urmând ca în martie 2023 să aibă loc lansarea cărții dedicate finaliștilor, care va marca încheierea ediției a V-a și anunțarea ediției a VI-a.

În cele 4 ediții ale programului, 213 companii din zona Transilvaniei au ales să se înscrie în Made in Romania.

Iată câteva motive pentru care poți să te implici activ în susținerea brandurilor locale

Un prim motiv: prin nominalizarea companiei pe care o admiri, o poți ajuta să fie parte a unui proiect de referință la nivel național, oferindu-i o mai mare expunere și șansa de a fi mai aproape de clienții și prospecții săi. Mai mult decât atât, prin intermediul workshop-urilor, reprezentanții companiilor înregistrate își vor consolida cunoștințele și vor afla noutăți despre Finanțe, Cultură Organizațională, Strategie și Inovație, Audit și Contabilitate, Guvernanță Corporativă, Branding și multe altele.

Ai un business cu o poveste remarcabilă sau știi o companie locală cu o poveste impresionantă? Intră pe www.investingromania.com până pe 31 mai și nominalizează chiar acum compania.

 

Comenteaza