P Iulius Mall Cluj funcționează după un nou program, cu ample măsuri de siguranță

Iulius Mall Cluj funcționează după un nou program, cu ample măsuri de siguranță

Începând de marţi, 13 aprilie 2021, programul de funcționare al Iulius Mall Cluj va fi în intervalul orar 09.00 – 21.00, de luni până joi, și între orele 09.00 și 18.00, vineri, sâmbătă și duminică.

Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis de luni până joi între orele 07.00 și 21.00, iar în weekend, de la 07.00 până la 18.00. Magazinele au pregătit noile colecții de primăvară, restaurantele din zona de foodcourt te întâmpină cu delicii în regim to go, care pot fi savurate pe terasa exterioară, iar pentru siguranța ta menținem ridicat nivelul măsurilor de prevenție. Totodată, profită și de campania Happy Hour Sale, începând cu ora 09:00.

Odată cu implementarea noilor reguli transmise de autorități, Iulius Mall Cluj își actualizează programul începând cu 13 aprilie 2021. Astfel, în zilele de luni până joi, Iulius Mall Cluj va funcționa în intervalul orar 09.00 – 21.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, între 09.00 și 18.00. În schimb, hypermarketul Auchan va fi deschis de luni până joi între orele 07.00 și 21.00, iar vineri, sâmbătă și duminică de la 07.00 până la 18.00.

Și restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Cluj te așteaptă cu preparate delicioase, în intervalul orar 09.00 – 21.00 de luni până joi, și între 09.00 și 18.00 vineri, sâmbătă și duminică. Poți comanda burgeri suculenți, paste gustoase, mâncăruri tradiționale sau deserturi apetisante, în regim to go și le poți savura pe terasa exterioară, sub lumina blândă a soarelui de primăvară. Aici ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, iar personalul poartă măști și mănuși.

Iar pentru a avea o zi bună, profită de ofertele Happy Hour Sale, care sunt valabile în intervalul orar 09.00 – 10.00 și care te întâmpină cu reduceri la magazinele Arman Sport, Skechers, Under Armour, BUZZ, Benvenuti, Nobila Casa, Sport Vision și cu oferte 1+1 la cofetăria Lemnul Verde și la Sweet Caffee. Dacă ți se face foame, la Mado găsești preparate numai bune de savurat dimineața sau la prânz, iar la fiecare meniu primești o cafea gratis. Totodată, la Zoomania ai promoții speciale pentru animăluțul tău, încă de la primele ore ale zilei, iar florăria Magnolia are promoții la cele mai frumoase aranjamente florale. După ce ai trecut prin Iulius Mall Cluj, poți face și o plimbare în Iulius Parc, unde primăvara își face simțită prezența tot mai mult.

De asemenea, cel mai important este să fim responsabili, astfel că menținem ridicat nivelul măsurilor de prevenție, pe care le poți consulta online pe www.iuliusmall.com/cluj/, iar orice alte modificări ale programului vor fi anunțate pe pagina de Facebook.

loading...
Etichete
Comenteaza