P Iulius Mall Cluj x Electric Castle: Bus Station, oferte și reduceri personalizate, dar și alte surprize pentru festivalieri

Iulius Mall Cluj x Electric Castle: Bus Station, oferte și reduceri personalizate, dar și alte surprize pentru festivalieri

This month we fell in love with… Electric Offers, la Iulius Mall Cluj, unde ne pregătim pentru unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România. În perioada 13 – 17 iulie 2022, Clujul va deveni epicentrul distracției, unde festivalieri din toată țara și nu numai se vor întâlni la Electric Castle. Și anul acesta îi așteptăm pe cei care merg la Electric Castle cu surprize inedite: reduceri la cumpărături, discount-uri pentru parcare, premii instant. Iulius Mall este și locul de unde se pleacă spre Bonțida, pentru că aici este Bus Station-ul.

Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou și mulți, mulți alți artiști internaționali vor urca pe scena Electric Castle, în perioada 13 – 17 iulie. Până la Bonțida, acolo unde are loc festivalul, poți să ajungi cu autobuzul, care te așteaptă în stația amenajată la Iulius Mall Cluj. Ca să pleci la drum cu vibe-ul setat pe mood-ul de festival, în Bus Station ți-am pregătit un DJ Booth. Programul autobuzului este non-stop, pe toată durata festivalului.

Dacă alegi să mergi cu transportul în comun la Electric Castle, la Iulius Mall Cluj ai reducere pentru parcare. Lasă-ți mașina la noi și plătește prin intermediul aplicației yeParking și ai parte de discount-uri! Mai multe informații despre aplicație poți afla accesând site-ul Iulius Mall Cluj.

Abonamente pentru Electric Castle 2023, Bar Credits în valoare de 250 de lei pe brățară, bilet de autobuz Priority sau General Access, dar și vouchere la Mado sunt premiile puse în joc de Iulius Mall Cluj. Dacă faci shopping de cel puțin 150 de lei și vii cu bonurile (de la maximum două magazine diferite din Iulius Mall Cluj) și brățara Electric Castle la Centrul Info, poți câștiga pe loc oricare dintre premiile enumerate.

Look-ul de festival trebuie să includă elemente strălucitoare, piese statement, haine comode, dar și un strop de originalitate, așa că la Iulius Mall ți-am pregătit Electric Offers. Brandurile tale favorite te așteaptă cu reduceri substanțiale la o varietate de produse, numai bune de luat la festival. Uman are reduceri de 20% la noua colecție și 10% extra la promoțiile actuale, Marionnaud afișează oferte de până la 30% la oricare două produse, Buzz și Sport Vision au redus toate prețurile cu 10%. Află ce alte branduri au reduceri în perioada Electric Castle, consultând catalogul online!

Tot în Iulius Mall Cluj, poți să vii să îți ridici brățara de festival, zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Standul va fi prezent în Atrium în perioada 7 – 13 iulie 2022.

Etichete
Comenteaza