Lucruri pe care le găsești în cazinourile fizice și sunt intenționate (18+)

Lucruri pe care le găsești în cazinourile fizice și sunt intenționate (18+)

Cazinourile au un singur obiectiv: să vă facă să vă goliți portofelul și să pariați cât mai mulți bani posibil.

Observați că nu am spus că obiectivul este să vă pierdeți cât mai mulți bani posibil. Evident, casa nu vrea să le curățați, dar jocurile sunt ușor înclinate în favoarea lor, astfel încât cazinoul va ieși întotdeauna înainte. De fapt, nu le pasă dacă tu câștigi sau nu.

Având în vedere acest lucru, designul cazinourilor capătă o importanță sporită. În acest articol, voi expune toate modurile subtile de cazinouri online românesti care proiectează etajele de joc pentru a încuraja mai multe cheltuieli.

Covoare urâte de cazino

Aproape orice, de la nivelul ochilor în sus, este frumos la un cazinou. De la jocurile luminoase și fulgerătoare cu coloanele lor sonore vesele, până la candelabrele opulente care atârnă deasupra capului, se simte ca și când luxul vine doar cu teritoriul. De ce, atunci, majoritatea covoarelor din cazinouri sunt notoriu neatractive?

Răspunsul este pur și simplu: să te împiedice să privești în jos. Da, cazinoul îl ia atât de în serios.

Orice secundă în care atenția dvs. este distrasă de la jocurile de cazinou de pe podea este o secundă în care cazinoul nu câștigă bani, acum sau în viitor. Când ochii îți sunt ridicați, cauți (chiar dacă subconștient) următorul joc - adică următoarea oportunitate ca respectiva casă să câștige bani.

Pentru a fi realist, designul sau culoarea de pe covor, oricât de urât ar fi, probabil că nu va fi diferența dintre cazinoul care rămâne deschis sau care trebuie să se închidă. Cu toate acestea, sunt și mai multe dovezi că nu există niciun detaliu neexaminat la proiectarea unei unități de jocuri.

Locația jocurilor

Dacă dumneavoastră credeți că miile de jocuri răspândite pe podeaua jocurilor au fost plasate aleatoriu, vă lipsește o componentă majoră a psihologiei eficiente a designului cazinourilor.

Cele mai profitabile jocuri pentru casă sunt plasate de obicei la mijlocul etajului, deoarece acolo sunt cei mai mulți patroni care au tendința de a-și petrece majoritatea timpului.

În majoritatea cazinourilor, există o „zonă centrală de joc” foarte reală, care poate fi găsită dacă mergeți în interior suficient de mult. Deși îi veți avea întotdeauna pe cei care preferă să rămână la mesele cu limite și sloturile cu risc redus care pot fi găsite pe marginile etajului de joc, majoritatea jucătorilor își vor petrece cea mai mare parte a timpului în zonele de mijloc —Exact acolo unde casa vrea jucători neatenți.

Locația băii

Majoritatea afacerilor încearcă să mențină băile fie la vedere, fie cât mai convenabile posibil. Cu toate acestea, când vine vorba de cazinou, există mult mai multe jocuri.

Designerii de cazinouri sunt într-adevăr un avantaj când vine vorba de această componentă specială de design și aspect. Știu cu aproape siguranță că toată lumea va trebui să facă cel puțin o călătorie la baie. Asta le oferă mai mult decât suficient pentru a lucra pentru a scoate câțiva dolari în plus din bankroll-urile jucătorilor naivi.

Lipsa ceasurilor

Dacă sunteți un jucător cu experiență care a petrecut mult timp la cazinouri terestre de-a lungul anilor, acesta cu siguranță nu va fi o știre pentru dvs. Dacă sunteți nou în ceea ce privește hobby-ul, ar putea fi o surpriză faptul că cazinourile nu au ceasuri ... sau cel puțin nu au niciunul care să fie ușor vizibil pentru jucători.

După cum am menționat la începutul acestui articol, obiectivul cazinoului nu este neapărat să te determine să pierzi cât mai mult posibil, ci mai degrabă să pariezi cât mai mult posibil. Dacă sunt capabili să elimine orice indicație despre cât timp ați fost la sloturi, probabil că veți trage acele pârghii pentru o perioadă de timp mult mai lungă decât ați planificat inițial.

Veștile bune? Este ușor să vă luptați împotriva acestui lucru pur și simplu purtați un ceas sau vă uitați la telefonul mobil. Personal, când vizitez cazinoul, am setat memento-uri pe dispozitivul meu la fiecare 30 de minute, ca un memento că timpul trece, de fapt, chiar dacă nu îl observ în mod conștient.

Lipsa ferestrelor

Știi pardoseala cazinoului cu o vedere minunată? Nici eu nu. Din nou, o altă tactică secretă a cazinoului este că încearcă să elimine conceptul de timp din sentimentul tău de conștientizare. Și da, s-a dovedit a fi foarte eficient în a determina clienții să cheltuiască mai mulți bani.

Aș intra în mai multe detalii cu privire la acest subiect, dar, ca și ideea de a scoate ceasurile, lipsa ferestrelor este un concept direct. Când nu vedeți apusul soarelui de la prânz, pe măsură ce noaptea începe să cadă, singura lumină care vă preocupă cu adevărat este cea de pe slotul la care vă uitați.

Pentru a reitera încă o dată, purtați un ceas! Este util.

Zgomotele pe care le fac jocurile

Dacă v-ați plimbat vreodată pe podeaua unui cazinou, ați auzit, fără îndoială, zgomotele plăcute (sau poate nu atât de mari) care provin din orice număr din gama vastă de jocuri video. Dacă ascultați suficient de atent, s-ar putea să auziți chiar și „Câștigător!” presărat cu regularitate.

Din păcate, aceste zgomote (sau voci electronice) nu indică neapărat un mare succes de către oamenii care trag pârghiile. Jocurile sunt programate să spună „câștigător” chiar și atunci când transportul este doar câțiva cenți. Hei, cred că este mai bine decât să pierzi.

Când vă așezați în fața unei mașini de jocuri digitale, este important să recunoașteți că obiectivul singular al mașinii (sau mai bine zis, proiectantul mașinii) este să vă țină cât mai mult timp pe acest loc.

Concluzie

O parte din atracția cazinourilor se învârte în jurul acestor tactici de proiectare psihologică pe care cazinourile le folosesc de zeci de ani pentru a menține oamenii legați ... chiar dacă doar pentru o zi.

Atât timp cât ești capabil să recunoști ce se întâmplă și fii responsabil, nu ar trebui să te determine să pierzi mai mulți bani decât ai avea altfel. Cele mai bune instrumente pentru combaterea tacticii cazinoului sunt pur și simplu un ceas, un bun simț și, bineînțeles, bankroll-ul.

În acest sens, găsiți cazinoul local, ridicați un scaun și lăsați jetoanele să cadă acolo unde pot.

 

Comenteaza