Obții rapid un împrumut cu garanții din aur prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă

Obții rapid un împrumut cu garanții din aur prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă
Obții rapid un împrumut cu garanții din aur prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă
Obții rapid un împrumut cu garanții din aur prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă
Obții rapid un împrumut cu garanții din aur prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă

În ziua de astăzi, tot mai mulți oameni apelează la împrumuturi rapide nebancare. TEZAUR, cea mai cunoscută casă de amanet din București, a lansat în premieră serviciul Amanet de acasă, un serviciu unic în România, ce poate fi acum accesat de oriunde din țară.

TEZAUR este apreciat de mii de clienți, mai ales că oferă cel mai bun preț la amanet aur si cel mai bun comision de pe piață.

Cu o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare, TEZAUR Investment Group face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din București – Grupul TEZAUR.

Are mai mult de 50 de agenții deschise în București și peste 120 evaluatori de bijuterii și obiecte din aur primite pentru amanet. Criteriile actuale de evaluare a bunurilor din aur sunt greutatea și caratajul (14K, 18K sau 22K).

Prin lansarea noului serviciul Amanet de acasă, TEZAUR le oferă clienților din toată țara o modalitate ușoară, corectă și convenabilă de a depăși nevoile financiare.

Împrumutul poate fi acordat rapid oricărei persoane, care are vârsta peste 18 ani, un cont bancar deschis la orice banca și vrea să lase drept garanție bijuterii din aur și cu diamante. Aceasta nu trebuie să se deplaseze la o sucursală a agenției din oraș, totul se face online folosind serviciul TEZAUR amanet de acasă, iar banii se obțin ușor, direct pe card, chiar din confortul casei sau de la birou. Alte avantaje oferite de TEZAUR prin intermediul acestui serviciu, sunt:

·       Estimarea rapidă a sumei împrumutului se poate face online, selectând tipul de aur (sau puritatea acestuia în carate) și gramajul produsului;

·       Bunurile de valoare din aur sunt ridicate în mod gratuit de la adresa, ziua și ora indicată de client, de către o firmă de curierat cu care lucrează agenția, iar apoi bunurile sunt evaluate de un specialist autorizat și depozitate în deplină siguranță, în seiful agenției;

·       Clientul va fi anunțat rapid cu privire la valoarea împrumutului, care va fi transmisă prin email; după acceptarea ofertei, el va primi banii direct în contul bancar.

Metoda este simplă: clientul va accesa serviciul amanet online TEZAUR, se va înregistra completând câteva date generale (nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de la care vor fi ridicate bunurilor pentru amanet, contul IBAN în care se vor vira banii). În acest fel își va crea un cont pe site, prin care va avea acces permanent la contractele sale și următoarele avantaje:

·       Poate prelungi oricând online împrumutul făcut, conform contractului;

·       Poate reînnoi împrumutul de mai multe ori, chiar în fiecare lună, respectând clauzele din contractul respectiv;

·       Poate rambursa împrumutul parțial sau total prin plata cu cardul sau folosind banii din alte contracte;

·       Poate verifica suma disponibilă din contracte și cere bani în plus (suplimentarea împrumutului);

·       Poate plăti suma convenită integral și apoi își poate recupera bunurile din aur lăsate în gaj la agenția TEZAUR sau le poate păstra în siguranță în seiful agenției TEZAUR și poate cere oricând un nou împrumut rapid, suma fiind apoi virată imediat în contul bancar;

În perioada 01-31 Octombrie 2021 clienții TEZAUR beneficiază și de alte avantaje pentru contractele încheiate prin serviciul amanet online, care includ de exemplu obținerea unui preț mai mare la gramul de aur, transport gratuit, asigurarea bunurilor și obținerea unui Voucher Cadou cu 10% reducere la cumpărarea de bijuterii din aur din agențiile TEZAUR sau din magazinul online tezaurshop.ro.

Prin acest serviciu online Amanet de acasă, TEZAUR oferă românilor posibilitatea da a împrumuta bani într-o manieră simplă, rapidă și sigură, prin amanetarea bijuteriilor din aur galben și aur alb, cu sau fără diamante și contribuie la modernizarea industriei de amanet din țara noastră.

TEZAUR le oferă clienților săi și alte servicii, precum servicii de schimb valutar, servicii de Cumpărare Aur (dacă ai bijuterii pe care vrei să le vinzi, la TEZAUR poți obține un preț competitiv), dar și serviciul de vânzare bijuterii din aur și cu diamante. Clienții pot găsi la TEZAUR o colecție impresionantă de bijuterii unice din aur galben, aur alb și bijuterii cu diamante, care pot fi cumpărate și oferite cadou în diferite ocazii. În această toamnă reducerile sunt de 15% la toate bijuteriile din aur și oferta este variată și pentru toate gusturile.

Comenteaza