P Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj

Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj

Târgul de haine ReClothing revine la Iulius Mall Cluj. Astfel, în perioada 23 - 26 martie 2023, peste 1.000 de articole vestimentare, în stare excelentă, vor fi disponibile în zona H&M și își așteaptă noii proprietari. Banii din vânzări sunt redirecționați în scopuri caritabile, iar anul trecut s-au strâns aproximativ 10.000 de euro ce au fost investiți în educație și campanii umanitare. În weekend, la eveniment vor avea loc și ateliere, întâlniri interesante, dar și o tombolă, unde fiecare cumpărător poate câștiga, pe loc, premii surpriză. Detalii găsești pe pagina de Facebook ReClothing - târg de primăvară, ediția 2023 .

Cumpărături accesibile, fapte bune și bună dispoziție! Asta te așteaptă la o nouă ediție a târgului ReClothing din Iulius Mall Cluj, desfășurat între 23 - 26 martie, în zona H&M, unde vei găsi peste 1.000 de articole vestimentare pe toate gusturile. De la sacouri elegante, la tricouri haioase cu mesaje, rochii deosebite sau pantaloni evazați,
oricine, oricât de pretențios, își va găsi un item potrivit și îi va putea da o nouă „viață” prin integrarea sa în noi ținute.

Târgul ReClothing, organizat de JCI în parteneriat cu Iulius Mall Cluj, a ajuns la a șaptea ediție. În cadrul primelor șase ediții, voluntarii JCI Cluj au colectat aproape 3 tone de haine, au salvat mii de articole vestimentare care altfel ar fi ajuns la gunoi și au strâns aproape 10.000 de euro pe care i-au investit în proiecte educaționale, între care un hub dedicat copiilor ucraineni, dotarea unor școli din mediul rural și campanii umanitare de sărbători.

De data aceasta, ReClothing vine și cu workshop-uri, meeting-uri cu creatorii de conținut, ateliere de styling, sesiuni asistate de shopping, dar și o tombolă pe cinste, unde fiecare cumpărător poate câștiga, pe loc, premii surpriză de la cele mai îndrăgite branduri locale și nu numai.

În plus, banii strânși în urma cumpărăturilor vor fi folosiți în proiecte educaționale și sociale ale JCI Cluj. Vino la ReClothing din Iulius Mall Cluj și ajută-ne și de această dată să ajutăm!

loading...
Comenteaza