Un norocos a câștigat un premiu de peste 12 milioane de dolari la sloturi în Las Vegas

Un norocos a câștigat un premiu de peste 12 milioane de dolari la sloturi în Las Vegas
Un norocos a câștigat un premiu de peste 12 milioane de dolari la sloturi în Las Vegas
Un norocos a câștigat un premiu de peste 12 milioane de dolari la sloturi în Las Vegas

Un bărbat a reușit să câștige un premiu de peste 12 milioane de dolari după ce a intrat într-un cazinou din Las Vegas și a încercat un joc.

Povestea fericită a bărbatului a fost relatată pe larg de presa americană, în condițiile în care este al patrulea caz de acest gen din Las Vegas înregistrat în anul 2023.

Jucătorul care a cerut să rămână anonim a intrat la Excalibur Hotel & Hotel de pe Las Vegas Strip. El a plecat acasă cu 12.185.766 de dolari după ce a încercat jocul Megabucks™ Triple Red Hot 7s Spitfire Multipliers™.

Câștigul a fost anunțat de compania International Game Technology (IGT), care a precizat că este al patrulea milionar la sloturile Megabucks în Las Vegas din acest an. În același timp, este al doilea cel mai mare câștig din Nevada din acest an. Recordul din 2023 a fost atins în Reno, unde un parior a câștigat 14 milioane de dolari cu un pariu de 10 dolari efectuat în luna aprilie.

De asemenea, în luna iulie, un parior a câștigat un jackpot de 10.5 milioane de dolari în Vegas, iar isprava a fost repetată de un alt parior în luna august. Acesta a plecat acasă cu 10.1 milioane de dolari, după ce a mizat 5 dolari la Megabucks Gold Forge, în cazinoul Aria.

Un norocos a câștigat un premiu de peste 12 milioane de dolari la sloturi în Las Vegas

Ce sunt sloturile cu jackpot

Toate câștigurile prezentate mai sus sunt de la sloturi cu jackpot. Acestea sunt populare nu doar în cazinourile din Las Vegas, ci și în mediul online. Le poți identifica destul de ușor deoarece sunt listate în categorii speciale - jackpot cazino. E bine de știut că cele mai populare jackpoturi au premii de sute de mii de lei, ori chiar milioane în multe cazuri. Acest lucru le face și mai interesante pentru utilizatori, având în vedere că miza este aceeași ca la jocurile fără jackpot.

Există două tipuri de jackpoturi: fixe și progresive. În timp ce jackpoturile fixe au o valoare prestabilită, la jackpoturile progresive valoarea nu este niciodată aceeași. Astfel, de fiecare dată când un utilizator apasă spin, în cadrul oricărui cazino online care oferă jocul respectiv, o parte mică din miza lui se îndreaptă către fondul jackpotului.

Cum funcționează sloturile cu jackpot progresiv?

La fiecare rotire efectuată, jackpotul va crește direct proporțional cu miza. Totul este transparent, iar jucătorul poate vedea în timp real care este valoarea jackpotului. Nu există nicio limită în privința mărimii jackpotului, iar în trecut au fost premii chiar și de ordinul milioanelor de euro oferite, ceea ce este un eveniment. Totul depinde de cât de norocos este cel care câștigă și de cât de mult timp a trecut de la precedentul câștig.

În momentul în care un jackpot progresiv este câștigat, suma se resetează și procesul începe de la zero sau de la o anumită sumă de start. Astfel de jocuri sunt foarte apreciate, în special de utilizatorii recreaționali. De oamenii care accesează jocurile de noroc strict pentru relaxare și distracție și care nu își fac neapărat un obiectiv din a câștiga. Până la urmă, e ceva asemănător cu jocurile de loterie, având în vedere că și acolo câștigurile eventuale sunt destul de mari. 

 

Partea bună este la sloturile cu jackpot nu trebuie să aștepți o extragere, deoarece poți alege oricând jocul preferat. Oferta la operatorii online este variată și cele mai populare sloturi au și jackpot. Valoarea lor este vizibilă și vei vedea în orice moment care este suma pe care o poți câștiga. Exemplele câștigurilor din cazinourile din SUA pot fi repetate oricând și în mediul online, unde există numeroase povești de succes.

Etichete
Comenteaza