Rareș Bogdan, un sfat pentru şeful PSD, Marcel Ciolacu: "Să-l dea afară pe omul care-i scrie glumițele"

Rareș Bogdan, un sfat pentru şeful PSD, Marcel Ciolacu: "Să-l dea afară pe omul care-i scrie glumițele"

În coaliţia de guvernare PNL-PSD polemicile dintre liderii formațiunilor sunt la ordinea zilei. Rareş Bogdan (PNL) îi dă replica partenerului de guvernare Marcel Ciolacu (PSD), după ce acesta din urmă l-a invitat pe eurodeputat să vină el cu o propunere de un foarte bun specialist în energie. 

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a insistat ca PSD să-i înlăture pe cei din conducerea ANRE. Dar a venit repede şi replica președintelui social-democraților Marcel Ciolacu, invitându-l ironic pe Rareș Bogdan să vină el cu o propunere„de un foarte bun specialist în energie”.

Deşi Rareș Bogdan spune că „alege să nu răspundă atacurilor domnului Ciolacu", deoarece România are nevoie de o Coaliție stabilă, nicidecum de polemici politicianiste”, acesta are un sfat pentru loderul PSD.

„Îi dau un sfat aproape amical, să-l dea afară pe omul care-i scrie glumițele și îl sfătuiește să aibă o astfel de abordare. Tot cu glumițe subțiri a pierdut și un alt lider PSD alegerile… (...)

Eu iau în serios problema energiei, a îngrijorărilor românilor și a creșterii pensiilor, nu mi se pare că sunt subiecte pe marginea cărora trebuie să facem concurs de cine-i mai aprig, mai caustic sau mai șugubăț.

Românii nu mai suportă pasele de vorbe, ei așteaptă de la politicieni să se așeze la masă și să găsească soluții la probleme. Vor să fie respectați, serviți cum se cuvine și sprijiniți” a transmis Rareș Bogdan într-un comunicat de presă.

Comenteaza