"Recoltă" excelentă a polițiștilor clujeni de la Rutieră. 20 permise de conducere reținute într-o singură zi

"Recoltă" excelentă a polițiștilor clujeni de la Rutieră. 20 permise de conducere reținute într-o singură zi
| Foto: IPJ Cluj

Polițiștii rutieri clujeni au acționat, în colaborare cu polițiștii bihoreni, pentru combaterea excesului de viteză, pe sectorul de drum DN1 - E60.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, în colaborare cu cei ai Serviciului Rutier Bihor, au demarat acțiuni, în cursul zilei de marți, 23 mai, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

„Neregulile constatate au condus la aplicarea a 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 de lei, dintre care 89 au fost constate la încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute și 7 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.

Un caz semnificativ a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 15:00, unde un tânăr, din Turda, a fost prins în timp ce se deplasa cu o viteza de 124km/h, într-o zonă unde limita de circulație e de 60km/h.

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și a rămas fără carnet de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Comenteaza