Record de weekend: "Coadă interminabilă pe Memo! Ce i-a scos din casă pe clujeni"

Record de weekend: "Coadă interminabilă pe Memo! Ce i-a scos din casă pe clujeni"

Muzeul Etnografic al Transilvaniei a atins un record weekend-ul trecut cu 5.139 de vizitatori la un eveniment la care s-a stat la coadă în stradă cu orele. 

Cea mai citită ştire din weekend-ul trecut pe zcj.ro a fost cea care a marcat coada de pe Memorandumului, din faţa instituţiei culturale, cu peste 29.000 de cititori. 

În perioada 20-22 ianuarie 2023, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a găzduit expoziția de iarnă a Asociației Brickenberg, la sediul instituției, în clădirea Palatul Reduta, care adăpostește secția pavilionară a instituției.

5.139 de vizitatori, iubitori ai construcțiilor originale realizate din elemente LEGO(R), au participat la eveniment. Zone și activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp au fost printre piesele admirate de cei care au ales să petreacă timpul liber în muzeu.

Ultima zi a expoziției a adus cei mai mulți vizitatori, 2.013, urmând apoi ziua de sâmbătă, care a adunat 1.682 de persoane. Nici în prima zi iubitorii de piese LEGO(R) nu au ocolit muzeul, 1.444 de vizitatori au vizitat și participat la activitățile evenimentului.

Pasionații de piese LEGO(R) au avut posibilitatea să realizeze propriile lucrări în cadrul atelierului de construcții sau să se implice în activități Toy Photo care au avut loc pe parcursul evenimentului. Așa cum cei de la Asociația Brickenburg au obișnuit publicul, tematica expoziției a fost diversă, purtând vizitatorii prin lumi imaginare diverse, prin intermediul celebrelor cărămizi.

Comenteaza