17 tineri cu media 10 la bacalaureat, premiaţi de mitropolitul Clujului

17 tineri cu media 10 la bacalaureat, premiaţi de mitropolitul Clujului

Un număr de 17 absolvenţi de liceu din Arhiepiscopia Clujului, din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat, au fost premiaţi, duminică, de mitropolitul Andrei Andreicuţ cu câte 1.000 de lei.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, a declarat, la Cluj-Napoca, în cadrul ceremoniei de premiere desfăşurată în Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, că acești tineri sunt cei mai inteligenţi, dar şi cei mai cuminţi din cadrul Arhiepiscopiei Clujului.

„Este un moment care ne face onoare, nouă, creştinilor din Arhiepiscopia Clujului, şi anume premierea a 17 tineri care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat. Ne punem speranţă în ceea ce vor putea face pentru această ţară. Credem că aceşti tineri sunt cei mai inteligenţi din eparhia noastră şi, în acelaşi timp, am vrea să credem că sunt şi cei mai cuminţi.

Să le ajute Dumnezeu să fie exemplu pentru ceilalţi, cu cuvântul arătându-le cum arată un tânăr civilizat, manierat şi cu credinţă. Credem că ei vor duce steagul credinţei mai departe şi, în acelaşi timp, cu dragoste. Ne rugăm lui Dumnezeu să le ajute să se realizeze foarte frumos în viaţă”, a spus IPS Andreicuţ, citat de MEDIAFAX.RO. 

Cei 17 absolvenţi de liceu din Arhiepiscopia Clujului, 15 din judeţul Cluj şi 2 din judeţul Bistriţa-Năsăud, au primit din partea mitropolitului Clujului câte 1.000 de lei şi o diplomă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza