Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România are un nou preşedinte

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România are un nou preşedinte
Pastorul Ștefan Tomoiagă a fost numit recent în funcţia de președinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

"Noua numire, votată în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare, s-a realizat în contextul alegerii fostului președinte, pastorul Marius Munteanu, ca Director al Departamentului Educație al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel european", informează reprezentanţii bisericii. 

Născut în 1975 în localitatea Vișeul de Sus din județul Maramureș, pastorul Ștefan Tomoiagă este licențiat în teologie pastorală la Institutul Teologic Adventist din Bucureşti, absolvent al unui Master în Comunicare și Relații Publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și al unui Master în Consiliere al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Anterior, pastorul a slujit ca Secretar Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și ca Președinte al Conferinței Transilvania de Nord. De asemenea, a fost Secretar Executiv al Conferinței Transilvania de Nord, pastor al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea "Speranța" din Cluj și al celei din Câmpia Turzii.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este recunoscută de Statul Român, alături de celelalte Biserici care funcționează în România, fiind cunoscută prin transparență și prin acțiunile din domeniul social, medical, educațional și al libertății religioase.

Comenteaza