La mulți ani, Maria! Cele mai frumoase mesaje şi urări de felicitare

La mulți ani, Maria! Cele mai frumoase mesaje şi urări de felicitare

Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica de sărbătoarea Sfintei Maria, aproape 1,8 milioane dintre aceștia fiind femei. Dintre femeile care își serbează numele 1.400.000 se numesc Maria, circa 270.000, Mariana, și în jur de 51.000 poartă numele de Marinela.

La mulți ani Maria! Ce nume se sărbătoresc de Sf. Maria

Numele de Maria vine din ebraică si înseamnă: cea iubita, cea îndrăgită.

Nume care se sărbătoresc de Sf. Maria: Maria Mari, Meri, Marioara, Măriuța, Marița, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marița, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia, Mioara, Marian, Marin.

În cee ace privește sărbătorirea numelui de Marius cu ocazia Sfintei Maria, părerile sunt împărțite. Unii zic că “Marius” este un derivat din Maria, alţii că nu are nici o legătură şi că vine de fapt de la zeul Mars.

La mulți ani Maria! Cele mai frumoase mesaje și felicitări

Dacă vrei să transmiți mai mult decât un simplu ”La mulți ani”, iată cele mai frumoase mesaje de Sfânta Maria.

• Fie că din această zi sfânta, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

Sărbătoarea Nașterii Sfintei Maria este prilejul perfect pentru a trimite mesaje de la mulți ani, Maria sau Marian persoanelor dragi, familiei și prietenilor. Iată cele mai frumoase mesaje și felicitări de Sf. Maria

• Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioară Măria al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucură de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viață mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viață binecuvântare și bucurie întocmai că numele sfânt pe care îl porți!

• Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!

• Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi. La mulți ani Maria!

• Întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, învață să ierți, să fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani, Mărioara!

Urări de Sfânta Maria


• La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfânta Fecioara să-ți lumineze drumul în viață!

• Păstrează-ți sufletul tânăr și bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde și un om de valoare! Fie că lumina Sfintei Marii să ne lumineze viețile și mintea mereu! La mulți ani!

• În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui tău!
• Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Marian!

• Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș că ține. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani, Mărioara!

• De Sf.Maria, când e și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci! La mulți ani, Maricica!

• Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea! La mulți ani Maria!

• Ziua sfântă de Sfântă Maria să se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

• Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza