Mitropolitul Clujului: "Cei care au sărutat icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria au scăpat de necazuri"

Mitropolitul Clujului:
Pelerinaj de proporţii la Mănăstirea Nicula din Cluj. Zeci de mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi, astăzi şi mâine, să se închine la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria şi să participe la slujba de Adormirea Maicii Domnului. Mii de persoane au ajuns la mănăstire încă de ieri. Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a declarat la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, că foarte mulţi dintre credincioşii care au sărutat icoana au scăpat de probleme.

La Nicula s-au adunat deja peste 50.000 de credincioşi. Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a declarat la REALITATEA TV că poveştile credincioşilor sunt emoţionante. "Problemele lor sunt foarte multe, dar te emoţionează credinţa lor faţă de Dumnezeu, faţă de Maica Domnului. Vin şi cu bucuriile lor. Dacă pierdem credinţa, ne prăbuşim", a declarat la REALITATEA TV, ÎPS Andrei.

Cât despre predica din ziua de SFÂNTA MARIA, ÎPS Andrei a spus că va fi despre familie. "Predica este despre familia creştină, pentru că celula de bază a societăţii româneşti este familia. Dacă vom avea familii puternice atunci întreaga Românie se va putea întări", a spus ÎPS Andrei la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, moderată de Rareș Bogdan.

 

Etichete
Comenteaza