Video Preot, despre Untold: ''Nu e contra Dumnezeu. Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai aici o oră jumătate''

Preot, despre Untold: ''Nu e contra Dumnezeu. Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai aici o oră jumătate''

Unul dintre cei mai cunoscuți preoți din Transilvania, Arhimadritul Vasile Crișan, de la Mănăstirea Dumbrava, a vorbit în timpul slujbei de duminică despre festivalul UNTOLD, desfășurat la Cluj-Napoca.

Preotul le-a transmis participanților la UNTOLD că dacă pot sta o noapte întreagă la festival, pot sta și o oră la biserică.

„Dumnezeu nu este contra că mereți, unii merg și se distrează, cum este la noi în Ardeal, cum este acest festival (Untold – n.a). Nu e contra Dumnezeu, toate le îngăduie, dar dacă ești bun de una, trebuie să fii bun și de biserică. Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai aici o oră jumătate – două, că aici stai în casa lui Dumnezeu. Dacă acolo poți să stai o noapte întreagă, atunci cine e bun de una e bun și de alta. Nu fac o condamnare, ci vă conștietizez că mai întâi este Dumnezeu și toate celelalte. Toate sunt îngăduite, dar nu toate ni-s sunt de folos„, a spus părintele Vasile Crișan.

Mănăstirea Dumbrava se află în județul Alba, la limita cu județul Cluj.

Comenteaza