Revelion 2020 la Cluj! Surprize în centru: concerte, șampanie, artificii

Revelion 2020 la Cluj! Surprize în centru: concerte, șampanie, artificii
| Foto: Dan Tautan, facebook.com/visitclujnapoca

Primăria Cluj-Napoca organizează şi în acest an un program special pentru noaptea de Revelion aşa că, dacă nu aveţi alt program, sunteţi aşteptaţi în Piaţa Unirii, pentru concerte, sau în Piaţa Avram Iancu, pentru artificii "stropite" cu un pahar de șampanie.

Programul anunțat de Primăria Cluj-Napoca pentru noaptea de Revelion începe la ora 22:00, când pe scena din Piața Unirii va urca trupa Datina. De la 23:00 va urma concertul celor de la DJ Project.

La miezul nopții punctul zero al distracției se mută în Piața Avram Iancu, unde de la ora 00.00, va avea loc un impresionant spectacol de artificii, care va marca trecerea în Noul An. Momentul va fi sărbătorit cu peste 750 de sticle de șampanie.

Seara se va încheia în Piața Unirii alături de Arpy & Zip Band, care vor concerta de la ora 00:15.

În Piața Unirii continuă să fie deschis în aceste zile și Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Astfel că, participanții la evenimentele de Revelion au ocazia de a se bucura de atracțiile târgului pentru ultima dată în această ediție: carusel cu luminițe, iglu cu urși polari, un joc de mari dimensiuni, produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse lucrate manual și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

În ultima zi din an, intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită după următorul program: 10:00-11:30, 12:00-13:30, 14:00-15:30 și 22:00-01:00.

Organizator: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca 

Parteneri principali: Terapia - o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex.


Parteneri media: Infotrafic - Radioul de pe strada ta, Radio Impuls, România TV, Look TV, Actual de Cluj, Cluj Capitala, Cluj.com, ClujLife, Clujust, Clujul Cultural, Cluj Info, Făclia, Gazeta de Cluj, Media 9, Monitorul de Cluj, Napoca News, Realitatea FM, Servus Cluj, Știri de Cluj, Transilvania Reporter, Ziua de Cluj.

Comenteaza