Revin la viață multiplexurile Clujului. VEZI ce filme vor rula

Revin la viață multiplexurile Clujului. VEZI ce filme vor rula

Lanțul de cinematografe multiplex Cinema City a luat decizia să redeschidă sălile din mall-urile clujene Iulius și Vivo, după o lungă perioadă în care acestea nu au mai funcționat. 

"Din 27 mai porțile Cinema City se redeschid pentru toți aceia care au așteptat cu nerăbdare să-și reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn în mână și cu inima deschisă pentru a porni în noi aventuri de neuitat. După o îndelungată pauză de peste un an, întreaga industrie se întoarce la viață.

Exact ca într-o producție de mari proporții și Cinema City reintră în acțiune: echipa e gata să te întâmpine în noi universuri cinematografice, 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema din 20 de orașe își deschid ușile pentru a te primi cu căldură, în timp ce 40.000 locuri sunt pregătite pentru a face față entuziasmului nestăvilit al iubitorilor de cinema.

Cel de-al doilea mare operator la nivel mondial, Cinema City își reia investițiile în anul 2021, reafirmându-și încrederea în viitorul marelui ecran. Ne continuăm expansiunea, deschizând două noi multiplexuri în orașele Buzău (pe 27 mai, cinematograful nr. 27) și Brașov (la finele anului, nr. 28) echipate cu tehnologie inovatoare, la standarde cinematografice identice celor din marile capitale ale lumii.

Mai mult chiar, demarăm în viteză și accelerăm procesul de recrutare în întreaga țară anunțând sute de noi poziții, din dorința de a ne completa și extinde echipa care să ofere tuturor celor care ne trec pragul o experiență cinematografică perfectă", a precizat conducerea rețelei. 

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Acesta operează 27 de multiplexuri, având 242 de săli, în 20 oraşe: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Sălile de cinema multiplex din centrele comerciale clujene Vivo și Iulius și-au suspendat activitatea anul trecut în urma deciziei luate de proprietarul acestora ca reacție la restricțiile impuse de autorități și a scăderii numărului de spectatori.

Decizia a fost impusă de contextul imprevizibil: industria cinematografică depinde de disponibilitatea noilor filme, iar închiderea a tot mai multor cinematografe a determinat distribuitorii să amâne lansarea noilor lor proiecții, atât la nivel local, cât și internațional, nefiind fezabil să lansezi noi filme într-o perioadă incertă, conform Cinema City."Facem o scurtă pauză pentru a ne întoarce când totul va fi bine”, declara Ioana Ionescu, marketing manager al Cinema City România.

Ce filme rulează la Cluj: premiate, fantastice, de comedie și acțiune

- NOMADLAND
- ANOTHER ROUND
- SOUL
- BABARDEALĂ CU BUCLUC 
- THE COME BACK TRAIL
- THE MARKSMAN
- CRUELLA
- TOM & JERRY
- FAST & FURIOUS 9
- CONJURING 3
- A QUIET PLACE 2
- BLACK WIDOW
- HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania
- THE SUICIDE SQUAD

Comenteaza