News alert S-au pus în vânzare biletele pentru Transylvania Open 2022. Care sunt prețurile

S-au pus în vânzare biletele pentru Transylvania Open 2022. Care sunt prețurile
| Foto: Transylvania Open

Pentru al doilea an consecutiv, toamna aduce la Cluj-Napoca un turneu WTA 250, pentru care fanii își pot cumpăra deja tichete.

Între 8 și 16 octombrie, orașul va trăi din nou emoțiile unei competiții de tenis feminin de cel mai înalt nivel. La ediția din anul trecut au participat mai multe nume importante, printre care Simona Halep, câștigătoarea Anett Kontaveit, Ajla Tomljanovic sau proaspăta învingătoare de la US Open în acel moment, Emma Răducanu.

Și în acest an, organizatorii își propun să atragă nume mari în BT Arena, atât pe tabloul de simplu, cât și pe cel de dublu. Miza e reprezentată de 280 de puncte WTA și premii în valoare de 275.000 de dolari.

Cei care vor dori să urmărească din tribune meciurile de la Transylvania Open 2022 își pot achiziționa bilete de pe site-ul enetertix.ro. Prețurile tichetelor din acest an variază între 750 și 950 de lei pentru toate zilele de competiție.

De asemenea, un bilet pentru zilele de calificări costă între 50 și 65 de lei. Pentru primele trei zile ale tabloului principal, tichetele valorează între 95 și 110 lei, pentru zilele 4 și 5 costă între 140 și 175 de lei, pentru ziua 6, între 200 și 240 de lei, iar pentru ultima zi, în care va avea loc mare finală, prețurile variază între 275 și 300 de lei.

Competiția permite accesul gratuit pentru minorii cu vârsta sub 6 ani, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc. Regula este că un adult poate intra cu un singur copil cu vârsta sub 6 ani. Copiii care un împlinit 6 ani au nevoie de bilet pentru a intra în sală, la turneu.

Începând cu 8 octombrie, BT Arena va găzdui două terenuri de tenis (CENTRAL+ TERENUL NUMĂRUL 2), complet separate. Biletele puse în vânzare pentru terenul Central oferă acces și la TERENUL NUMĂRUL 2, în limita locurilor disponibile.

Pentru terenul central biletele vor avea amplasare clară folosind identificatorii specifici sălii: sector, rând și loc. Această regulă nu se mai aplică pentru terenul numărul 2, unde plătitorii de bilet vor avea acces liber.

Comenteaza