Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii - PRO INVENT, ediție aniversară de 20 de ani la BT Arena din Cluj-Napoca

Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii - PRO INVENT, ediție aniversară de 20 de ani la BT Arena din Cluj-Napoca

Organizat de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT, ajuns la a XX-a ediție, își va deschide oficial porțile miercuri, 26 octombrie, ora 12.00, la Sala Polivalentă BT Arena.

Reluat în format fizic după anii de pandemie, salonul reunește universități, institute, centre și stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor, persoane fizice din țară și din străinătate. În cele trei zile, publicul și specialiștii vor putea vedea peste 300 de invenții din cele mai variate domenii. Firmele își vor prezenta produsele și noile tehnologii, în cadrul unei secțiuni aparte, denumită generic „Podiumul Companiilor", iar inventatorii, persoane fizice, vor avea un spațiu exclusiv denumit "Arena Inventatorilor" unde își vor expune și împărtăși ideile.

În acest an, grupurile de studenți afiliate structurilor de inovare și cercetare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca vor participa cu proiectele lor originale. La fel de indeite vor fi prezentarile celor mai importante proiecte de cercetare din cadrul UTCN.

Detalii pe site-ul evenimentului https://proinvent.utcluj.ro/ 

Comenteaza