Salvamonțiștii au fost solicitați la 11 intervenții de urgență. Un apel a venit de la Cluj

Salvamonțiștii au fost solicitați la 11 intervenții de urgență. Un apel a venit de la Cluj

Dintre cele 11 apeluri din ultima zi care solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, unul a fost pentru echipa de la Cluj.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 11 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel:

3 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 2 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 1 apel pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Lupeni,1 apel pentru Salvamont Caraș Severin – Muntele Mic, 1 apel pentru Salvamont Alba, 1 apel pentru Salvamont Bihor, 1 apel pentru Salvamont Gorj.

„În cazul acestor intervenții au fost salvate 16 persoane, 3 dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulață, sau SMURD, pentru transport la spital. S-au mai primit 27 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.
Vă dorim o zi frumoasa pe cărări de munte și pârtii de schi!”, a transmis Salvamont România-Dispeceratul Național Salvamont într-o postare pe Facebook. 

Comenteaza