A murit la 48 de ani, a doua zi după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

A murit la 48 de ani, a doua zi după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Un poliţist de frontieră din Timiş a murit la doar 48 de ani, a doua zi după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Este al treilea poliţist răpus de virus, informează Sindicatul Europol.

Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, murit marţi, la doar o zi după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Reprezentanţii Sindicatului Europol au anunţat că poliţistul de frontieră care a murit a doua zi după ce a fost diagnosticat cu noul virus avea 48 de ani. Poliţistul era căsătorit şi avea trei copii.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Sporea Ioan în vârstă de 48 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă-Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, care a decedat marţi după ce în urmă cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus”, spun cei de la Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Acesta este al treilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu noul virus, după ce, în luna iunie, un poliţist din cadrul IPJ Olt a murit, iar în luna august a murit un alt poliţist din cadrul ITPF Timişoara- SPF Jimbolia.

Comenteaza