Activitate suspendată la creșa din Florești. Încă doi angajați au COVID

Activitate suspendată la creșa din Florești. Încă doi angajați au COVID
| Foto: Facebook.com/primariacomuneifloresti

Primăria Florești suspendă activitatea Creșei Cetatea Fetei, în urma confirmării a trei cazuri de COVID19, în baza notificării oficiale din partea Direcției de Sănătate Publică.

„Directia de Sanatate Publica a judetului Cluj a transmis oficial, joi, după ora 17:00 printr-o adresa, confirmarea unui numar de trei cazuri de COVID19, in cadrul personalului angajat al Cresei Cetatea Fetei din comuna Floresti”, a anunțat primăria Florești.

Potrivit “Procedurii Operationale privind planul de actiune in cazul infectarii cu virusul sars-cov-2 a personalului angajat sau a copiilor care frecventeaza cresa si planul de actiune privind desfăsurarea activitatilor creșei Cetatea Fetei, aflata in subordinea Primăriei Florești in perioada starii de alertă/urgenta/epidemie”, activitatea Cresei se suspenda.

În urma notificarii DSP Cluj, dupa efectuarea anchetei epidemiologice la cazul initial de infectare cu coronavirusul Sars Cov-2, vor fi adoptate urmatoarele masuri:

– se decide izolarea la domiciliu a cazurilor confirmate pentru 14 zile de la testarea RT PCR pozitiv

– carantinarea contactilor directi familiali

– carantinarea copiilor din Grupa IEPURASI in perioada 16-23 decembrie 2020

– carantinarea copiilor din grupa ARICI in perioada 15-28 decembrie 2020

– suspendarea activitatii Cresei Cetatea Fetei pana in data de 23 decembrie 2020.

– instituirea masurilor de curatenie si dezinfectie, precum si respectarea masurilor specifice raspandirii infectiei cu Sars Cov 2.

Comenteaza